Právě takovým snímkem byla i fotografie, jež se objevila na sociální síti Facebook. Jsou na ní herečtí manželé Petr Kostka (84) a Carmen Mayerová (78) s jejich tehdy ještě malou dcerou Terezou (46), která se o řadu let později proslavila jako herečka a moderátorka v pořadu StarDance …když hvězdy tančí. Záběr pochází z dob, kdy byla Tereza ještě roztomilým batoletem v pletené čepičce, a pokud dobře počítáme, muselo to být alespoň před pětačtyřiceti lety. Letos totiž Tereza oslaví sedmačtyřicetiny.

Z momentky, na níž Kostkovi vypadají velice šťastně, je zjevné, že si tento pár po právu zaslouží označení nejstabilnějšího celebritního vztahu. A i po všech těch letech stále působí jako ideální příklad krásného manželství a rodinného života. Však spolu také již oslavili i zlatou svatbu. Pro oba přitom šlo o manželství v pořadí druhé. Zatímco Carmen byla rozvedená, Petr byl vdovcem - jeho první žena zemřela při autonehodě, a tak se herec, jemuž bylo něco přes třicet let, musel ze dne na den starat sám o dvě dcery.

Video
Video se připravuje ...

Petr Kostka a Carmen Mayerová oslavili zlatou svatbu (50 let) nejen tancem na Sinatrův hit v podání Vojty Lažanského a Petry Kohoutové. Facebook: Písecká brána

Jiskra mezi nimi přeskočila ve Valdštejnské zahradě, kde mělo Divadlo na Vinohradech letní scénu, kam se šel Petr podívat na svou budoucí hereckou kolegyni, s níž měl účinkovat v letním představení Šeherezáda. Živelná Carmen, co měla po mamince španělskou krev, mu ihned učarovala. Z jejich lásky pak vzešla jediná dcera, kterou to rovněž táhlo před kamery. Stejně jako její rodiče se proslavila ve světě českého filmu. Aktuálně je Tereza k vidění v seriálu Jedna rodina. Nad momentkou, jež bere za srdce, se můžete dojmout v naší galerii.

Fotogalerie
40 fotografií