Přeprala rakovinu

„Nenapíšu už jedinou větu, abych ji po sobě přečetla, a na počítači psát neumím. Další kniha nebude,“ posteskla si Devátá, která se před pěti lety prala i s rakovinou tlustého střeva. „Říkala jsem si, že maminka se dožila devadesáti, tak máme v rodině určitě dlouhověkost a já to zvládnu. Teď už si to ale nemyslím,“ konstatovala smutně.

Je to všechno fuč

Vzdala nejen psaní knížek, ale i to, že by se ještě objevila před kamerou. „Je to všechno fuč! Už se ani nedomnívám, že bych já, baba, přežila tu babu Bohdalku! Je neuvěřitelná, bude jí za pár dnů (3. května - pozn. red.) dvaadevadesát, ale ona pořád všude šmejdí, a dokonce řídí auto,“ konstatovala Ivanka s humorem sobě vlastním. „Přežít tuhle nezdolnou ženskou se mi asi nepovede. To nejde. Drží se fantasticky, a abyste věděli, tak jí to moc přeju!“ dodala už zcela vážně.

Synové se starají, ale…

Ivanka byla dvakrát provdaná za Josefa Vinkláře (†76). S legendárním doktorem Cvachem ze seriálu Nemocnice na kraji města má syna Adama Vinkláře (52), který si jako příležitostný herec zahrál třeba v Kameňáku. Staršího syna, novináře Marka Hlavicu (62), má s prvním manželem, hercem Milošem Hlavicou (†81). „Jsou to fajn kluci a starají se vzorně, ale se stářím a nemocemi nezmůžou nic,“ uzavřela Ivanka.

Video
Video se připravuje ...

Ivanka Devátá po mrtvici ochrnula! A Matušková přiznala nového muže. 

Fotogalerie
44 fotografií