Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Velikonoce slavných: Slaná a ošlehaná Borhyová v bikinách, Kostková v zástěře a 55 Jasněnky Kuklové!

/
  • Velikonoce slavných
    Aktualizováno - 9. dubna 2023 ● 09:56
    8. dubna 2023 ● 05:00

    Velikonoce jsou tradičním křesťanským svátkem a mnoho lidí dodržuje řadu zvyků a obyčejů. Některé celebrity je striktně dodržují, jiné před nimi utíkají. Letos tomu nebylo jinak. 

  • 1.

    Michaela Kuklová

    Herečka Michaela Kuklová během svátků oslavila 55. narozeniny. „Moc vám děkuju za všechna přání, která mi od rána píšete. Děkuju za radost, kterou mi děláte, tak ať se vám mnohonásobně vrátí. Ať jste zdraví a daří se vám hezky. Pěkně to dnes vyšlo na Velký pátek, kdy se dle pověry otevírají hory, aby vydaly své poklady. To by se nám i ta přání mohla splnit... Užijte krásné Velikonoce,“ napsala Míša.  

  • 2.

    Lucie Borhyová

    Moderátorka zpravodajství na Nově Lucie Borhyová před velikonočním šílenstvím uletěla k moři. „Slaná. Ošlehaná. Spokojená,“ tvrdí Lucka v modrých bikinách. 

  • 3.

    Tereza Kostková

    Mazanec nesmí chybět na stole u Terezy Kostkové. „Jeden pravý velikonoční příspěvek by neměl chybět...tady je. Znovuzrodil se mazanec po roce a jako každé takové znovu zrození je něčím jiným a dál. Tak letos zjemněný tvarohem. Na Bílou sobotu květy se bělají a znovu se zrodí jednou jistě také jaro... zase trochu jiné... tak hezké Velikonočky všem...,“ přeje herečka, které to sluší i u plotny. 

  • 4.

    Pavel Novotný

    Starosta Řeporyjí Pavel Novotný se pokusil o upletení pomlázky. „Beránek nemá ucho, bratr neumí pomlázku, vejce v punku. Velikonoce jsou boží. Krásný Boží hod přátelé,“ okomentovala snahu Pavla jeho sestra Lenka Fialová. 

  • 5.

    Pavel Trávníček

    Velikonoční fotku si svépomocí vyrobila Monika Trávníčková. S manželem Pavlem a synem se „usadili“ do rozkvetlého ráje. 

    Přejeme vám krásné požehnané Velikonoce,“ okomentovala fotku Monika. 

  • 6.

    Marie Rottrová

    Zpěvačka Marie Rottrová upekla mazanec. „Přeji vám všem veselé a požehnané Velikonoce, ve staré “kuchařce” jsem našla recept na velikonoční věnec,tak jsem ho upekla,mějte krásné a pohodové dny,“ popřála legendární pěnice. 

  • 7.

    Jitka Boho

    Modelka Jitka Boho svým příznivcům dala i recept na mazanec. 

    na jednu kostku droždí (42g) •330 g hladké mouky •330 g polohrubé mouky (obě prosáté) •1 vanilkový cukr •kůra z jednoho citronu •trochu muškátové oříšku (nemusí být) •2-3 lžíce rumu •cca 160 g masla (dala jsem od oka, asi větší půlku kostky) , změklé, pokrájím nebo nastrouhám, NEROZPOUŠTÍM, aby ho moukla nenasákla •3 větší žloutky •130 g cukr krupice •sůl (asi lžička) •cca 250 ml. vlažného mléka •rozinky (ty pokrájím a namočím v rumu, aspoň 2 hodinky předem)

    Zadělám si kvásek (droždí, trochu mouky, cukr, špetka soli). Zbylé sypké suroviny smíchám, plus kůru z citronu. Přidám hotový kvásek (nechala jsem asi 20 min.), přidám žloutky, máslo a hnětu (ideálně v robotu), přidám postupně rum a přilévám vlažné mléko.

    Kdyby se vám zdálo těsto moc lepkavé, přisypávejte pomaličku polohrubou mouku (taky jsem to tak dělala, aby se těsto extra nelepilo, ale nebojte, trochu pořád bude, chce to rychlost a trochu tu šikovnost). Rozdělila jsem ho na dvě půlky a do jedné dala rozinky, zapracovala je a nechala v míse vykynout (zapnu troubu na cca 40-50 stupňů - horký vzduch, dám pod utěrku a nechám 1-2 hodinky kynout⏲️). Na plech jsem si dala pečící papír a udělala 2 bochánky, potřela rozšlehaným vajíčkem a posypala plátky mandlí. Na vršku každého jsem udělala nožem malý ✝️

    Prvních cca 8 - 10 min. pečete na 200 stupňů (HLÍDAT!!) Pak rychle zeslabit a dalších 30-40 min. na 145-150 stupňů. Zhruba po těch 20 minutách jsem mazance přikryla alobalem, aby se nespálily.

  • 8.

    Petra Nesvačilová

    První Velikonoce s dcerkou slaví Petra Nesvačilová. „Požehnané Velikonoce & krásné svátky,“ popřála herečka a pochlubila se výzdobou. 

  • 9.

    Maroš Kramár

    Slovenský herec Maroš Kramár (63) své fanynky potěšil fotkou, kde je svlečený do půl těla. V rukách drží ošatku s nenabarvenými vejci a šibalsky se usmívá.

    „Veselé, velikonoční svátky, moji milí,“ popřál Maroš na sociální síti. 

  • 10.

    Štefan Margita

    Operní pěvec Štefan Margita vyrazil do vinotéky a při té příležitosti se nechal zvěčnit s velkým porcelánovým zajíčkem. 

    „Drazí přátelé, přeji vám krásné Velikonoce. Váš Štefan,“ přeje s úsměvem vdovec po zpěvačce Haně Zagorové

  • 11.

    Gabriela Soukalová

    Před zdobením a vyvářením tradičních dobrot utekla biatlonistka Gabriela Soukalová za teplem. 

    Po cca dvou letech těhotenství, mateřství, pracovního nasazení a rychlého evropského života konečně přišla zasloužená dovolená,“ poslala vzkaz z Malediv sexy blondýnka. 

    V bikinách a vlajícím sarongu vypadá velmi sexy. 

  • 12.

    Mariana Prachařová

    Blogerka Mariana Prachařová je proslulá barvami v bytě a ani na Velikonoce se nedržela zpátky. 

    Nemám doma sice velikonoční výzdobu, ale barevně to, myslím, doháním,“ míní dcera herečky Dany Batulkové a herce Davida Prachaře. 

  • 13.

    Tereza Brodská

    Herečka Tereza Brodská se pustila do samovýroby výzdoby. Pořídila si tavicí pistoli, vajíčka, mašličky a další dekorace. Ale než začala, tak se její pejsek pustil do zelené trávy, kde si hověl umělý zajíček.

    Seš normální? Nežer tu trávu, to vůbec není pro tebe,“ okřikovala své psího miláčka Tereza. 

  • 14.

    Veronika Kopřivová

    Velikonoční svátky si dvěma vajíčky se smajlíkem připomněla vytížená modelka Veronika Kopřivová. „Krásné Velikonoce,“ přeje blondýnka, která stále nepotvrdila, nebo nevyvrátila rozchod s Mirkem Dubovickým, s nímž má dceru.

    Ale už delší dobu se objevují sami, nebo zvlášť s dcerou...

  • 15.

    Karel Gott

    Ivana Gottová zveřejnila fotku s manželem Karlem. „Milí Kájovi příznivci, zdravím vás po delší době s přicházejícími velikonočními svátky a přeji vám, ať je prožijete se svými milovanými ve zdraví, klidu a pohodě. Ráda se s vámi podělím o rodinnou velikonoční fotografii z roku 2017,“ potěšila fanoušky Slavíka vdova.

    Snímek je z jejich venkovského domu, Karel sedí pod dřevěnou pergolou s velikonoční výzdobou a za ním jsou jejich dcery Charlotte (16) a Nelly (14). Jediné, co bije do očí, je Mistrovo poněkud zvětšené břicho, což může mít za následek náročná léčba a následné zotavování. 

    V neděli Ivana poděkovala za přání a přidala další fotky Karla s jehňátkem. 

    Fotogalerie
    24 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

ahojky: kurna1...Divím se, že zajocha nezvedl směrem k nebi a nezmínil Haničku.

(09. 04. 2023 13:31)

DD22: kapr: Přesně tak!

(08. 04. 2023 23:40)

zuzakirsch: Mě by zajímalo, co dělá s vejcema pan MUDr.Cimický.

(08. 04. 2023 21:40)

begonie: Mě zase nejvíc rozesmála infantilní Mariana Prachařová a pak Monika Trávníčková, která si na foto s rozkvetlými stromy vezme blýskavé šaty a lodičky

(08. 04. 2023 14:37)

kurna1: Podvodník Margita se chlubí se zajíčkem. Nic jiného to není, než podvodník a prospěchář, který na to měl Zagorovou.

(08. 04. 2023 10:56)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy