Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Rozjařená premiéra Bodyguarda: Laškující Felix, nadupané dekolty a Vladyka s paní „Columbovou“

/
  • Premiéra Bodyguarda
    24. března 2023 ● 17:30

    Na dlouho očekávané premiéře muzikálu The Bodyguard se celebrity chtěly blýsknout nejenom outfity, ale i svým doprovodem. Dámy, které jsou single, ovšem raději vsadily na nadupané dekolty. 

  • 1.

    Felix Slováček (79)

    Muzikant Felix Slováček je sice ženatý s Dádou Patrasovou, ale ta je už delší dobu mimo společenské dění, a tak chodí na akce sám. Ale rozhodně na nich čas sám netráví. Nejinak tomu bylo na premiéře Bodyguarda, kde se po jeho boku vystřídalo hned několik dam. 

     

    Saxofonista svým pohledem na chvíli uvízl v dekoltu Kateřiny Brožové, co byl opravdu výstavní. Ale pak mu do oka padla vyzývavá brunetka a s tou strávil hodnou chvíli. Došlo i na šeptání do ouška. 

  • 2.

    Miroslav Vladyka (63)

    Miroslav Vladyka do společnosti tak často nechodí, proto v karlínském divadle překvapil svou přítomností a hlavně velmi půvabnou ženou po svém boku. 

     

    Atraktivní brunetka v černých košilových šatech a se sklenkou sektu v ruce se s hercem na veřejnosti objevila poprvé.

     

    Před čtyřmi a půl lety na premiéře filmu Toman se herec, známý například rolí učitele Karfíka ze seriálu My všichni školou povinní, ukázal po boku výrazně mladší partnerky, blondýnky Vlaďky Lichtenbergové, s níž tvořil pár zhruba devět  let. Zalíbení v sobě našli krátce poté, co Vladyka absolvoval složitý rozvod s manželkou Kateřinou. Ale jak to vypadá, tak letuška Vlaďka je už minulostí...

  • 3.

    Šárka Vaňková (35)

    Zpěvačka proslavená především díky soutěži Česko hledá SuperStar Šárka Vaňková (35) na premiéru přišla s hercem Petrem Vondráčkem (47)! Oba tvrdili, že jsou jen herečtí kolegové a milenci ve hře Prezidenti, ale kdoví...

    Šárka přiznala, že je po rozchodu single a u Petra nikdo neví. Ještě donedávna randil s tanečnicí Adélou, ale to taky už nemusí být pravda. Navíc muzikant má půvabné ženy velmi rád.

  • 4.

    Dekolty praskající ve švech

    O nadupané dekolty nebyla nouze. V červené róbě s vázáním na zádech se objevila zpěvačka Michaela Nosková(40), která přišla i s dcerou Eliškou. 

     

    Ňadra dmoucí předvedla šťabajzna Kateřina Brožová (55), která je stále bez partnera. Divné, protože je to stále velmi sexy žena. 

     

    Eva Burešová (29) ještě kojí, a tak své poprsí dala na odiv v korzetových šatech. 

  • 5.

    Leona Machálková (55)

    Zpěvačka Leona Machálková je už roky bez partnera, ale do společnosti ji už nějaký čas doprovází manažer Martin Konečný. 

     

    Dlouho byl jejím fanouškem, až se stal její pravou rukou. 

    Fotogalerie
    73 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Eva Korotvičková: Paní Burešová by si měla trochu odložit.Je moc oblečená.

(25. 03. 2023 00:01)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy