Voldánová na svém instagramu mnohé překvapila, když se bez varování pochlubila fotkou ze svatby svého syna Vojty. Tomu je sice teprve čtyřiadvacet let, ale už takto brzy se rozhodl založit rodinu. „Tak jsme ho nakonec přece jen udali. Krásné to bylo, děkuji!“ rozplývala se bývalá moderátorka ČT. 

Na jediném snímku, který ukázala, je s novomanželi v autě. Zatímco ona sedí na přední sedačce, nevěsta s ženichem jedou vzadu. Novopečená paní Voldánová má na sobě krásné bílé šaty s dlouhými, krajkou zdobenými rukávy, blond vlasy má volně spuštěné na ramena a hlavu jí zdobí nadýchaný závoj. Ženich Vojta sedí vedle ní s úsměvem od ucha k uchu a drží jí kytici. „Lepší tchyni mít nemohu,“ pochvalovala si nevěsta Kamila. 

Teprve krátce před svatbou přitom Kamila a Vojta oznámili světu, že čekají malého chlapečka. Nastávající maminka sdílela dojemné video, které zachycovalo Vojtu v okamžiku, kdy se to dozvěděl. Mladík měl ze syna takovou radost, že notnou chvíli jen nadšeně skákal do vzduchu! „Tak tady máte to naše velké tajemství, co jsme skrývali! Je to Matěj,“ prozradila Kamila. Tak přejeme všechno nejlepší. 

Video
Video se připravuje ...

Jolana Voldánová: Proč odešla z ČT a není herečkou? Dnes v 7 pádech! FTV Prima

Fotogalerie
92 fotografií