Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vánoce slavných: Vignerová a poslední Ježíšek pro Kolečka! 

/
  • Pozdní svátky Vignerové a nevěrného Kolečka
    Aktualizováno - 29. prosince 2022 ● 14:09
    24. prosince 2022 ● 17:00

    Klidné prožití vánočních svátků, chvíle s rodinnou a všeobjímající pohoda. To si asi přejeme všichni. Jak to letos vyšlo našim celebritám a nakolik nás pustily do svých domovů?

  • 1.

    Společné Vánoce Vignerové (35) a nevěrného Kolečka (38)

    Těsně před Vánocemi naštvaná Aneta Vignerová definitivně odřízla Petra Kolečka (38), který sliboval společně strávené svátky nejen jí, ale i Denise Nesvačilové. Štědrý den nakonec modelka skutečně strávila s rodinou a synem Jiříkem, ale jak se ukázalo, o pár dní se nad nevěrným Kolečkem slitovala.

     

    I po všech zradách, které Vignerová od Kolečka schytala, nechtěla jejich společnému synkovi kazit rodinnou pohodu o Vánocích, a tak zatnula všechny zuby a scenáristu do svého bytu pustila. „Poslední Vánoce s tátou a popravdě, ať už je nový rok,“ napsala Aneta k momentce, kdy za Jiříkem přišel tatínek.

     

    Nadšený klučík si rozbaloval dárek a Kolečko ho s napětím pozoroval. Pak už společně chytali na magnetický prut dřevěné rybičky. Návštěva s dalším Ježíškem pro Jiříka proběhla až čtyři dny po Štědrém dnu. 

    Aneta Vignerová sdílela momentku ze společných Vánoc s Petrem Kolečkem a synem Jiříkem.
    Autor: Instagram

    Aneta Vignerová sdílela momentku ze společných Vánoc s Petrem Kolečkem a synem Jiříkem.
    Autor: Instagram

     

  • 2.

    Anna Marie Kánská (29)

    Přes dva roky randí dcera Blaženy (Veronika Kánská) z trilogie Slunce, seno... Anna-Marie Kánská s miliardářem Richardem Chladem. Láska je to jako trám, protože podnikatel sexy blondýnku letos na podzim požádal o ruku. Společné byly i Vánoce a rozhodně nebyly chudé. 

    Vánoce se vydařily! Jen jsem si na sebe upletl BIČ v podobě elektronických dárků! Krátký souhrn: většina těch křápů není nabitá, aktualizovaná, má nové “podělané” konektory jak do nabíjecích zdrojů, tak do přístrojů samotných. Nikdo z rodinných příslušníků si samozřejmě nepamatuje hesla k appstore ci google... no a o neaktualizovaných mobilech nemluvím... nakonec mi “exla” domácí wifi, tolik giga a nových připojení nebyla schopna udýchat! Příští rok budu darovat fusekle a teplé prádlo. Ještě že jsem nekupoval Nintenda a Plejstejšny!“ pochlubil se milovník rychlých aut. 

    Chlad s Kánskou nafotili krásné fotky u krbu a pochlubili se prostřeným stolem. Velikost a pompéznost domu bere dech...

  • 3.

    Sara Sandeva (25)

    Po Štědrém večeru u rodiny Jakuba Prachaře vzala Sara Sandeva svého partnera do své rodiny. 

    Tady máte jeden kýč. Můj skvělej nápad, koupit všem stejný pyžama do kterých jsem je nasoukala. Skoro celá nejbližší rodina pohromadě. Poprvé u nás. Vánoce. Co je víc. Family Reunion aneb Makedonie přiletěla,“ okomentovala společnou fotku, na které jsou všichni ve stejném vánočním pyžamu, herečka. 

  • 4.

    Štefan Margita (66)

    Štefan Margita prožil vůbec první Štědrý večer bez milované Haničky. Zpěvačka Hana Zagorová (†75) Vánoce milovala a její rohlíčky doslova mizely pod rukama. 

     

    O to více radosti měl Štefan z toho, že jeho nepřímo adoptovaný syn Michal Kindl se svou přítelkyní Bárou a malou holčičkou byli u něj doma.

     

    Děkuji za krásný večer a nádherné dárky,“ napsal ke svému příspěvku operní pěvec a přiložil několik snímků z rodinné oslavy Štědrého dne. Těmito fotkami dojal a potěšil nejen své fanoušky, ale i kolegy, kteří se ho snaží po celou dobu smutku podporovat. ,,Brečím za vás radostí,“ napsala jedna ze sledující.

     

    Pane Margito, jsem ráda, že jste prožil Štědrý den v radosti s milými lidmi a krásným děťátkem. Stále všichni vzpomínáme na Haničku a její úžasný písničkový i slovní projev, prožívejte i další vánoční chvíle ve vzpomínkách na vše, co a jak měla ráda Hanička v těchto dnech, protože jste měl to krásné privilegium vše s ní zažívat,“ popřála další. 

  • 5.

    Vendula Pizingerová (50)

    Druhé Vánoce s Pepíčkem si užili manželé Pizingerovi. „Přežili jsme, děti spokojený! Snad všichni, tříděný odpad praská ve švech, doma to vypadá, že tady byli zloději a převrátili dům naruby, myčka se ještě nezastavila, cizí kočky nám venku sežraly jelení řízky. Asi jsme na tom všichni podobně a jdeme si teď rádi lehnout po obědě s Pepíčkem,“ popsala vánoční svátky Vendula. 

     

    Nejmladší syn měl obrovskou radost z myslivecké čepice, pušky a plastových dinosaurů. To je teď hit většiny malých chlapečků. 

  • 6.

    Dagmar Havlová (69)

    Takový dáreček by chtěl každý! Dagmar Havlová se během procházky se svou fenkou nechala vyfotit ve světelném dárku. 

     

    Ještě jeden dárek zůstal pod stromečkem. Prohlédli jste si ho pozorně?“ okomentovala fotku bývalá první dáma, která černé šaty oživila lehkou růžovou bundou. 

     

    Ale kočka! To nejlepší na konec. Požehnané svátky a do nového roku jen to nej. Pro nás všechny a hlavně pro další generace,“ popřál jeden za fanoušků a většina s ním souhlasí. Dagmar vypadá opravdu šik. 

  • 7.

    Honza Musil (55)

    Vánoce jaksepatří! Vysvětlení: Dědeček, nejmladší vnoučátka Viktorie (Viki) a Matyáš (Maty). Na hlavě nemám čepici, ale Matyáškovu mikinu. Prostě – naše Vánoce!“ pochlubil se moderátor Honza Musil, který svátky slavil jak s manželem Kubou, tak s exmanželkou a jejich dcerami. 

  • 8.

    Jakub Prachař (39)

    Letošní Štědrý večer měl u sebe dceru Miu Jakub Prachař, je to dle pravidel střídavé péče, kterou má s exmanželkou Agátou Hanychovou

     

    Herec s dcerkou večeři prožil u maminky herečky Dany Batulkové a jejího přítele Jana Zajíce. U stolu jich ale bylo víc, sestra Mariana, babička a přítelkyně Kuby Sara Sandeva! Tak to je velké překvapení a je zřejmé, že krásná herečka vplula do rodiny Prachaře jako ryba ve vodě. 

     

    Tak zase za rok,“ napsala ke společné fotce, kterou na sociální síti zveřejnila Mariana. 

  • 9.

    Monika Bagárová (28)

    My vám s Ruminkou přejeme strašně moc lásky, zdraví, božího požehnání, a ať se vám splní všechna přání,“ popřála Monika Bagárová s dcerou. 

     

    Zda u stromečku byl i její nový přítel, si zpěvačka zatím nechala pro sebe. 

  • 10.

    Roman Šebrle (48)

    Rozvedený moderátor Roman Šebrle se pochlubil vánoční fotkou s dospělými dětmi Kateřinou a Štěpánem. 

     

    „Krásné a veselé Vánoce všem,“ popřál bývalý desetibojař. Pod stromkem byla spousta dárečků a nechyběl pejsek. Ovšem žena, ať už bývalá, nebo současná, ano.

  • 11.

    Ivana Christová (52)

    Rozkošnou vánoční fotkou se pochlubila dcera někdejší královny krásy Ivany Christové Daniela. 

     

    Na sedačku se poskládaly hned čtyři generace a je vidět, že krása se tady dědí. Nejstarší paní Otília, které letos zemřel manžel, její dcera Ivana, vnučka Daniela (29) a pravnučka Zoja (1,5). 

  • 12.

    Markéta Konvičková (28)

    Zpěvačka Markéta Konvičková Vánoce prožila po boku snoubence Rendy a dcery Amálky (2). 

     

    Tak snad letos dojde na svatbu, kterou už dlouho odkládají, přitom je pěnice už skoro tři roky zasnoubená.

  • 13.

    Patrik Rytmus Vrbovský (45)

    Rodinnou pohodou se pochlubil raper Patrik Rytmus Vrbovský s Jasminou. U obřího stromu nechyběl jejich syn Sanel a další příbuzní. 

     

    Hodně zaujalo netradiční zdobení stromečku, vyčnívající nohy skřítků mají navozovat pocit, že skákají do vnitra stromu. Všude je spousta dárků a tašek se značkovým zbožím.

  • 14.

    Karlos Vémola (37)

    Ve Vémolandu to vypadalo jak v Disneylandu. Obří stromeček zdobený pohádkovými postavami, spousta dárků a splněné přání Karlose. 

     

    Letos jsem si pověsil Santu přímo pod Kmotra a on mně splnil moje největší přání a to, že letos budu mít pod stromečkem všechny čtyři děti. Pro všechno ostatní, co si přeju, si dojdu příští rok, až budu zdravotně v pořádku!“ pochlubil se zápasník. 

  • 15.

    Miroslav Donutil (71)

    Vánoce jako z Pelíšků si pro Miroslava Donutila připravil syn Martin s přítelkyní Sarou Affasovou. 

     

    Herec, který v kultovním filmu hraje jednu z hlavních postav, dostal zelené ponožky a kozačky, a syn to doprovázel hláškou – Ty jsou, co? 

     

    Na tváři Sary, která před několika týdny v 9. měsíci přišla o miminko, se konečně objevil úsměv a pohoda u stolu jasně ukazovala, kdo je mladému páru oporou – rodina.  

  • 16.

    Alena Šeredová (44)

    Alena Šeredová pozvala celou svou rodinu do Itálie. A tak u stromku nebyla jen s přítelem Alessandrem Nasim, dcerou Vivienne Charlotte a syny Davidem Lee a Louisem Thomasem, ale z Česka dorazili rodiče a mladší sestra Eliška. 

     

    To už není malá Eliška, ale jak se ukázalo, je i ona maminkou! Nechyběl její přítel. 

     

    Veselé Vánoce,“ popřála Alena. 

  • 17.

    Martin Dejdar (57)

    Štěědréj večer nástál...... přejeme všem klidné vánoční svátky,“ okomentoval společné fotky Martin Dejdar

     

    U stolu s nimi byly dospělé děti, syn Matěj a dcera Sára. Pak se k nim připojili rodiče. 

  • 18.

    Nikol Štíbrová (36)

    Dostat na jednu fotku tři páry a čtyři děti je celkem nadlidský výkon. Ale nakonec se to populární trojici 3v1 povedlo. Nikol Štíbrová s manželem Petrem a jejich syny Mathiasem a Tobiasem, Martina Pártlová s přítelem Pepou a jejich dcerkou Stellinkou a Veronika s Biserem a synem Lucou se vtlačili na jednu fotku.

     

    „Vánoční valná hromada 3v1,“ shodly se holky. 

  • 19.

    Kateřina Brožová (54)

    Herečka Kateřina Brožová oslavila Štědrý večer ve společnosti dospělé dcery Kateřiny a jejich dvou pejsků. 

     

    „Krásné Vánoce, moji milí,“ přeje atraktivní herečka. 

  • 20.

    Týnuš Třešničková (27)

    Influencerka Týnuš Třešničková na Štědrý večer nebyla s italským přítelem Davidem, ale se svou rodinou. 

     

    S partnerem si dárky dali pár dní předem a pak se připojili ke svým rodinám. Týnuš si společnou fotku u stromečku udělala se sestrou Martinou. 

  • 21.

    Simona Krainová (49)

    Před odletem do Dominikánské republiky si svátky doma s rodinou užila Simona Krainová

     

    Čas tak rychle letí... a Vánoce jsou asi jediný okamžik v roce, kdy si to konečně uvědomíme a zpomalíme... přibrzdíme... dojde nám, že ty nejvíc momenty v životě jsou ty strávené ve společnosti lidí, které milujeme a oni milují nás... tou skutečnou krystalicky čistou láskou... jo,můj post se vám může zdát trochu patetický, ale jsou přece Vánoce... a Vánoce jsou i o naději... Štědrý den je vlastně takový den splněných přání. Čekání na něj, přináší naději, že sny a přání se plní. To je vlastně ten největší zázrak, který máme zčásti všichni ve vlastních rukou. Plnit přání druhých. Dělat jim radost. Být štědří. Umět s láskou obdarovat... Zázraky se totiž dějí, když se jim sami propůjčíme jako nástroj. No není to krásný?“ 

  • 22.

    Zorka Hejdová (31)

    Vánoce ve třech si užila moderátorka Zorka Hejdová s manželem a synem Nicolasem.

     

    Celý prosinec si nedávám řízek a salát, abych se na něj co nejvíc těšila…,“ pochlubil se Míra. 

  • 23.

    Zuzana Belohorcová (45)

    Nejdřív na pláži v plavkách, pak nastrojení u stromečku. To byl Štědrý večer Zuzany Belohorcové s manželem Vlastou Hájkem a synem Neviem a dcerou Salmou. 

  • 24.

    Iveta Lutovská (39)

    Turbulentní rok má za sebou moderátorka Novy Iveta Lutovská. Rozpadlo se jí manželství, s dětmi musela najít nový domov a začít znovu od začátku. 

     

    Štědrý večer ale oslavila v klidu a hlavně obklopena dcerkou Anetkou a synem Matějem. U stolu nechyběli ani její rodiče. 

  • 25.

    Michal David (62)

    Hitmaker Michal David se tetelil štěstím, protože se sešla celá jeho rodina. Jak dcera Klára se synem, tak i maminka. 

     

    „Krásný Štědrý večer,“  okomentoval společnou fotku zpěvák. 

  • 26.

    Zuzana Plačková (31)

    První Vánoce se synem Dionem si užila slovenská queen Zuzana Plačková s manželem Reném. 

     

    Přejeme Vám klidné a krásné svátky v kruhu lidí, které milujete,“ popřála Zuzka.    

  • 27.

    Aleš Háma (49)

    Tolik dárků? Moderátor Aleš Háma se pochlubil nazdobeným stromkem, pod kterým byla hromada balíčků.

     

    Tak klidné svátky od Hámů všem dobrým lidem, buďte zdraví a užijte si narození Spasitele... u nás už byl!!!“ chlubí se Aleš. 

  • 28.

    Andrea Pomeje (34)

    Vánoční pohodu si užila i dýdžejka Andrea Pomeje s přítelem Petrem, dcerou Aničkou a pejskem.

  • 29.

    Olga Lounová (41)

    Ten nejkrásnější dáreček si Olga s přítelem nadělili před měsícem, kdy se jim narodila dcera Arianne. 

     

    Dnešní večer a my. Vám taky krásné svátky,“ popřála rodinka. A i tady se dlouho rozdávaly dárky, protože jich měli opravdu velkou kupu. 

  • 30.

    Lucie Křížková (38)

    Vánoce bez manžela Davida, který si odpykává trest ve vězení, prožila moderátorka Lucie Křížková. O to víc pro ni byly smutnější, protože na Štědrý večer před čtyřmi lety odešel její tatínek. Naštěstí ji neustále objímaly děti. 

  • 31.

    Jirka Král (32)

    První Vánoce ve třech si užil youtuber Jirka Král s manželkou a synem Davidem, který se narodil letos 12. června. 

     

    „První společné Vánoce! Hezké svátky!“ popřál Jirka. 

  • 32.

    Ester Janečková (50)

    Moderátorka Ester Janečková obklopená rodinou si krásnější svátky přát nemohla. I když jsou synové už dospělí, tak pořád dodržují tradice s rodinou. 

  • 33.

    Roman Staša (34)

    Vítěz MasterChefa Roman Staša se loni oženil a je otcem syna, ale u stromečku se vyfotil sám. 

     

    Už počtvrté vám všem tady přeju krásné Vánoce na tradičním místě vedle stromečku s panákem slivovice. Pro mě jsou tyhle Vánoce určitě jiný než za celý život. Ještě víc než kdykoli předtím se raduju z toho, že je můžu slavit se svými blízkými, protože si uvědomuju, že nedaleko od našich hranic to tak spousty lidí mít nemůže. Mějte krásné Vánoce, a i kdyby Vám Ježíšek donesl všechno, co jste si přáli, tak si užívejte hlavně společný chvíle s vaši rodinou nebo přáteli,“ přeje kuchař. 

  • 34.

    Ornella Koktová (29)

    Rodinnou pohodu si užili i manželé Koktovi se svými třemi dětmi. „Tak a u nás už Ježíšek byl… Přejeme Vám všem krásné svátky… pokud možno v klidu a míru. Užívejte… a na chvilku papa,“ okomentovala dárkové šílenství Ornella. 

  • 35.

    Marek Němec (41)

    „Šťastné a veselé přejeme my ze živého obrazu! Ať vám to klouže,“ popřál originálním způsobem herec ze seriálů Modrý kód, 1. Mise i ZOO Marek Němec. Společně s přítelkyní se vyfotili na zahradě na posledním kousku neroztátého sněhu, navíc od hlavy až k patě ve vánočním – tedy oděni ve vánočních svetrech, se santovskými čepičkami i vtipnými ponožkami s vánočním motivem. 

  • 36.

    Kristýna Hrušínská (37)

    Herečka Kristýna Hrušínská, dcera Jana Hrušínského a Miluše Šplechtové, se pochlubila svou krásnou rodinou. S manželem, scenáristou a režisérem Matějem Balcarem, mají už totiž nejen synka Vojtu (5), ale v prosinci jim předčasně Ježíšek přinesl ten nejkrásnější dárek – druhého chlapečka, kterému dali jméno Jakub. Všichni se teď doma společně vyfotili a snímek poslali do světa. A nechybí ani jejich pejsek, border kolie jménem Monella. 

     

    „Krásné, pohodové a klidné prožití vánočních svátků a všechno dobré v novém roce! Kubík už to nevydržel, zato Monella vyšla krásně,“ popřála Vanda z nekonečné Ulice na sociální síti a okomentovala i to, jak se snímek povedl.

  • 37.

    Veronika Kopřivová (31)

    „První vlaštovka z našeho rychlo vánočního focení. Tak co, jste připraveni? Já ne, ale to je už taková moje klasika. Zahajuji misi povyzvedávat balíčky, nakoupit jídlo, navařit, nazdobit stromek, a když se zadaří, tak i poklidit. Kdo to máte stejně, tak hlavně žádný stres, času dost,“ oznámila na instagramu den před Vánocemi Veronika Kopřivová, i když fotka, kterou zveřejnila, vyprávěla pravý opak. Z ní čišela vánoční idyla. Veronice s dcerkou Ellou to moc slušelo. 

     

    Ale samotní fanoušci si všimli, že na snímku někdo chybí... „Kde máte tatínka?“ či „Kde je Míra?“ ptali se. A je fakt, že Miroslav Dubovický opravdu k vidění není. Nezbývá tedy doufat, že buď stál za objektivem, nebo měl jen moc práce...

  • 38.

    Natálie Grossová (20)

    Mládí vpřed! Jelikož Natálka Grossová je ještě na vánoční foto s přítelem či snad dokonce s dětmi mladá, rozhodla se popřát pomocí speciálního tanečku. Samozřejmě na píseň vánoční, a to Last Christmas od Ariany Grande.

  • 39.

    Tomáš Horna (42)

    Obvykle je s Vánocemi neodmyslitelně spjatá i zpěvačka Monika Absolonová,ať již díky vánočním písním, pohádkám či díky tomu, že umí skvělou vánočku. Zatím se fanouškům žádnou rodinnou fotkou nepochlubila, ale zato její expartner Tomáš Horna se spolu s jejich dvěma syny u stromečku už vyfotit stihl. 

  • 40.

    Heidi Janků (60)

    „Mojí milí. Přeju vám krásné a veselé Vánoce. Moc si vážím vaší přízně i času, který mi věnujete, ať už v soukromí, tak i na koncertech. Dávno už vím, že společně strávené chvíle jsou nad všechny dary a dárky… a to nejen o Vánocích. Už teď se těším, až se zase potkáme. Opatrujte se a prožijte vánoční svátky bez stresů a pohrom. Buďte v pohodě. Vaše Heidi,“ popřála fanouškům zpěvačka Heidi Janků a sdílela pár fotek, přičemž na jedné z nich si rovnou lehla pod stromek, jako by největší dárek byla právě ona. 

  • 41.

    Jana Paulová (67)

    „Šťastné a klidné Vánoce vám všem!“ Momentkou z vánočních chvil se pochlubila také oblíbená herečka Jana Paulová. Ta s rodinou ovšem netráví svátky v Česku, ale v zahraničí, protože tam žije její dcera. V Blízkých setkáních v rozhlase nedávno odhalila, že rodina jejího zetě ji i s manželem pozvala k nim a měla jen jediný požadavek – musí mít s sebou vánoční svetry! 

  • 42.

    Marta Jandová (48)

    „Tak šťastný a chlupatý, vám všem,“ napsala na sociální síť zpěvačka Marta Jandová a sdílela fotku trojice psích chlupáčků. Všichni navíc dostali na hlavy vánoční čepičky. 

  • 43.

    Vladimír Polívka (33)

    Psí Vánoce má i Vladimír Polívka. Ten si totiž pořídil krásné štěňátko, které pojmenoval Jolie

  • 44.

    Karel Gott (†80)

    Drobnou vzpomínku na Vánoce zveřejnila i vdova Ivana Gottová. Sdílela fotku národem milovaného Karla Gotta, jak ještě za života zdobí stromeček. „Milí Karlovi příznivci, přeji vám požehnané vánoční svátky v kruhu vašich milovaných!  Jako vzpomínku na našeho Karla vám posílám fotku z Vánoc 2017. Snad vás potěší.  Krásný Štědrý den! Vaše Ivana,“ napsala na sociální sítě ke snímku.

     

  • 45.

    Jitka Moučková (43)

    Velmi odvážnou fotku pak na sociální sítě umístila krásná herečka a dabérka Jitka Moučková, která propůjčila hlas například Penny v Teorii velkého třesku či nově též princezně Eleně v pohádce Princezna zakletá v čase a jejím druhém pokračování. Na snímku má na hlavě sobí parůžky a dál to vypadá, jako by neměla skoro nic. Vše ale rafinovaně skrývají květy vánoční hvězdy. „Všem krásné Vánoce a hodně štěstí do dalšího roku 2023!“ popřála Jitka.

  • 46.

    Tomáš Klus (36)

    Naše tradiční vánoční. Letos černobílá, neboť čním rudě jak punč. Přejeme vám všem láskyplné Vánoce po celý rok!“ napsal k rodinné fotce zpěvák Tomáš Klus. Zvedl totiž své nejbližší nad hlavu a skutečně pořádně zrudl.

  • 47.

    Tereza Kerndová (36)

    Krásné přání poslala i Tereza Kerndlová„Přeji Vám nejnádhernější Vánoce, jaké si můžete přát! Užijte si Štědrý den! Vaše T.“ U stromečku, ve vánočním outfitu, vypadala báječně jako vždy.

  • 48.

    Malvína Pachlová (31)

    Malvína Pachlová, která je známá například z Ulice, vsadila na rodinnou fotku. Ale pořádně je na ní vidět jen ona. „Neb tímto dnem vánoční shon skončí a začnou nám ty svátky klidu… ❤️🎄 joo a teď jen pohádky… A kdyby třeba trochu nasněžilo, tak by nám to určitě nevadilo. Tak vám my tři přejeme krásné Vánoce a hlavně zdraví a lásku,“ připojila i drobné přání.

  • 49.

    Veronika Arichteva (36)

    Daleko reprezentativnější snímek zveřejnila Veronika Arichteva. Herečka na jednu fotku »nacpala« kromě sebe nejen manžela Bisera, ale i jeho dva kluky – malého Lucu Christa (2) mají spolu, starší Teodosio je z Biserova předchozího vztahu. A roste z něj pořádný čahoun...

  • 50.

    Tereza Mašková (26)

    První společné Vánoce spolu letos tráví zpěvačka Tereza Mašková a její přítel, hudební producent Oliver Žilák. „Moji milí, chtěla bych vám z celého srdce popřát krásné a klidné vánoční svátky. Prožívejte je v pohodě a v klidu. Nehádejte se, nestresujte se, smějte se, milujte se, radujte se a užívejte si, že můžete být spolu,“ připojila krásný popisek ke společným fotkám růžovovlasá pěnice, která si nedávno zahrála v Princezně zakleté v čase 2 a nově bude vystupovat také v muzikálu Bodyguard.

     

  • 51.

    Jitka Boho (31)

    Úplně jiné poprvé letos čeká Jitku Boho. V říjnu totiž přivedla na svět synka, který dostal jméno Tadeáš. Budou to tak jeho první svátky. Modelka a zpěvačka už s fanoušky sdílela nějaké fotografie, jak se starší dcerou Rosalií, ale i s malým miminkem. Dokonce ukázala i to, jak ho kojí.

  • 52.

    Lucie Bílá (56)

    Také zpěvačka Lucie Bílá zveřejnila přání, i když jen ze zasněžené zahrady. „Já letos nebudu originální, mně stačí, když mě budeš mít rád. Krásné Vánoce Vám všem… Z celého srdce přeji, ať jste zdraví, šťastní a milovaní… S láskou vaše Lucie,“ připsala k fotce s partnerem Radkem Filipim.

    Fotogalerie
    185 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 70

nika70: A malej Pizinger, jak puškou míří na dinosaury, to jsem myslela, že mají lepší výchovu.

(29. 12. 2022 15:21)

nika70: U Chladů luxusní Vánoce s taškama z Lidlu

(29. 12. 2022 15:16)

Jiří Zvěřina: Neznámé celebrity....

(28. 12. 2022 22:53)

Jiří Zvěřina: Přestal jsem mít stres ze svého stromku....

(28. 12. 2022 22:52)

Jiří Zvěřina: Co chcete po absolventech 3.B???

(28. 12. 2022 22:39)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy