Herečka dorazila v doprovodu mladšího vnuka Vojtěcha, který jí dělal rámě hlavně před podnikem, kde byly zbytky ledovky. Není divu, že Bohdalová našlapovala opatrně, protože po nedávném poranění páteře by pád pro ni byl katastrofou. 

Ale jakmile vešla do restaurace, veškeré obavy z ní opadly a byla v ráži. Jiřina se s kolegy vítala polibky, vtipkovala a okamžitě se všude rozléhal její smích. Její energii a vitalitu jí každý záviděl. 

Trochu mi to zkomplikovalo celej vánoční život. Ale za mě dělaj ostatní, takže to je příjemné,“ zavtipkovala herečka, která se naštěstí může spolehnout jak na dceru Simonu Stašovou (67), tak i na své vnuky Vojtu a Marka.

Bohdalová měla jedinou prosbu, a to, aby jí personál sehnal kapří šupiny, které na Štědrý večer vloží pod talíře. Je to zvyk, který má strávníkovi zajistit po celý rok hojnost a peníze. 

Video
Video se připravuje ...

Vnuk Bohdalové (91) otevřeně: Pravda o babičce Jiřině! Co jí utajil? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Na tradičním mejdanu se objevila i herečka Jaroslava Obermaierová (76) se synem Jarouškem, rocková star Pepa Vojtek (57) s manželkou Jovankou, nebo Veronika Žilková (61) s přítelem Pepou a synem Vincentem Navrátilem

Ta dorazila v červených šatech zdobených broží ve tvaru vánočního stromečku. Přitom se netají tím, že Vánoce nemá ráda a označuje se za grinche. 

Fotogalerie
68 fotografií