Pandemie a následné zvýšení cen energií už odepsalo několik restaurací a zkomplikovalo práci mnoha podnikatelům.
Mezi nimi je i italský kuchař Emanuel Ridi, kterému pane říkaly podniky MANÚ Risto & Lounge a Manu Praga, které jsou zaměřené na pokrmy dle italských a středomořských receptů a též na pravou neapolskou pizzu. Zatímco- Registrace je pro vás zcela zdarma.
- Získáte přístup k veškerému bleskovému obsahu.
- Užijete si bonusové akce a výherní soutěže.






































 
      




 
           ovšem Mana tyhle věci nezajímají, své zaměstnance nezná jménem a vždy má pro ně hanlivé přezdívky (tlus****d, ten teplý, buz***nt, ta malá). Důvodem zavření některých dnů není nedostatek číšníků, ale kuchařů, kteří jsou denně demotivováni pokutami a řvaním… Že by právě toto byly důvody, že nemá personál?
 ovšem Mana tyhle věci nezajímají, své zaměstnance nezná jménem a vždy má pro ně hanlivé přezdívky (tlus****d, ten teplý, buz***nt, ta malá). Důvodem zavření některých dnů není nedostatek číšníků, ale kuchařů, kteří jsou denně demotivováni pokutami a řvaním… Že by právě toto byly důvody, že nemá personál?  
     
     
     
     
     
     
    