Karel Černoch patřil k nejvyhledávanějším zpěvákům své doby. Jeho sametový hlas zazněl i v řadě muzikálů, objevil se i v několika filmech, s hercem Jiřím Wimmerem (†57) tvořil oblíbené humoristické duo. Jeho úspěšnou kariéru však přerušila vážná nemoc, které jej sužovala v posledních měsících života. Zákeřné rakovině tlustého střeva nakonec podlehl v prosinci roku 2007 a byl pohřben v rodinné hrobce na Olšanských hřbitovech.

Dodnes na něj vzpomínají nejenom jeho fanoušci, ale především jeho rodina - v čele s dcerou Terezou Černochovou, někdejší členkou dívčí skupiny Black Milk, která aktuálně vystupuje s pop funkovou kapelou Monkey Business. Ta milovaného tatínka často připomíná na sociálních sítích, třeba právě ve dny, kdy má výročí skonu... anebo nedožité narozeniny. Kdyby jej nepostihla vážná nemoc, oslavil by se tento umělec dnes krásných 79. narozenin.

Právě proto Tereza sdílela na Instagram černobílý snímek se svým otcem, k němuž měla skutečně výjimečný vztah. Na momentce jsou zachyceni bok po boku, jak oba sedí u mikrofonů a zpívají. Dojemný snímek ocenila nejenom celá řada jejích fanoušků, ale i kolegů z (nejen) hudební branže.

Srdíčko jí poslaly například zpěvačky Leona Machálková (55) a Dáša Zázvůrková (41), herečky Petra Nesvačilová (36) s Jitkou Schneiderovou (49), nebo třeba zpěváci Ondřej Ruml (41) a Matěj Ruppert (44), Terezin parťák z výše zmiňovaných Monkey Business.

Fotogalerie
30 fotografií