Půvabná moderátorka a především influencerka Zora Hejdová má vážně smůlu! Na Kanárských ostrovech, kde se teď aktuálně nachází s manželem a synkem a moderuje tam reality show Love Island, bylo pozastaveno kvůli tropické bouři zuřící na ostrově Gran Canaria natáčení... a zastavil se i život jako takový. „Z bezpečnostních důvodů o soutěžící i štáb se čeká, až se situace uklidní a bude se moci pokračovat,“ uvedli tvůrci s tím, že důrazně dbají pokynů a doporučení španělských úřadů.

I když byly všude na ostrově například uzavřeny i školy, slavná plavovláska doufala, že by si přece jenom mohla „odskočit“ do Francie na módní akci. „Uznávám, bylo to trochu naivní. Ale naděje umírá poslední,“ posteskla si Zorka na letišti u tabule, na níž bylo jasně vidět, že většina letů byla kvůli počasí zrušená. „Můj let zpožděn o 4 hodiny, tedy nemá smysl odletět,“ smutnila. Nebrala to ale jako konec světa. „Člověk prostě nemůže mít vše,“ uzavřela.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Zorka Hejdová upřímně: Necvičím, jím a kynu! Markéta Reinischová

„Zamačkávám slzu, ale hlavně, že jsme v pořádku. A zdá se, že bouře ustupuje a podmínky se tu budou snad už jen zlepšovat,“ zdůraznila Hejdová a pospíchala zase zpátky za svým mužem Miroslavem Hejdou (38) a malým Nikolasem (1,5).

A také za ostatními soutěžícími, které bouře pořádně potrápila. Silné bouřky prý například způsobily i výpadky elektřiny ve vile. Natáčení tak bude mít zpoždění, počet dílů se však nebude nijak měnit. Jenom si na ně diváci budou muset nějakou tu chvíli počkat...

Fotogalerie
73 fotografií