Monika Hilmerová a její muž Jaroslav Bekr (50) patří k nejharmoničtějším párům slovenského šoubyznysu. Když známý tanečník o víkendu oslavil pěkně kulaté narozeniny, poslala mu jeho manželka prostřednictvím instagramu slova, co berou za srdce. „Můj muž měl tento víkend 50. narozeniny. Jaké jubileum! Když jsem byla malá, toto číslo mi znělo velmi vzdáleně, a už se k němu blížím i já. A chválabohu, čím jsem starší, tím se mi zdá toto číslo krásnější a vzácnější. A je to úžasný dar, pokud se ho člověk může dožít,“ rozepsala se herečka, která je v tuzemsku známá například z filmů Pramen života, Bathory či Svatba na bitevním poli.

Navíc, jak se tak dívám na mého muže, tak je fakt 50 pouze číslo. S obdivem vnímám, jaký je plný energie a jiskry, se smyslem pro všechnu a každou legraci jako vždy - a ještě k tomu je navíc vysportovaný jako málokterý mladík. Věk nás v něčem mění, formuje, ale i zlepšuje, pokud se tomu otevřeme. Vládne kult mládí na úkor přirozenosti, ale já si cením, když si opravdové vnitřní mládí v sobě udrží i člověk, který už má přes 30 a více. Ani vrásky nejsou takový postrach, jsou jako originální tetovačka, jako památka pro váš smích, přemýšlení, mhouření do slunce, na vaši jedinečnou mimiku…“ pokračovala dáma známá i ze seriálu Odznak Vysočina a Oteckovia.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Maxová slaví 51. narozeniny v odvážných šatech: Tělo jako dělo! Markéta Reinischová

Herečka ve svém vyznání prozradila i něco, co by potěšilo každého chlapa: „Můj muž je pro mě každým rokem přitažlivější - a to jsme začali vztah před 14 lety,“ prozradila na sebe Hilmerová, jež připojila řadu snímků, co její slova dokonale ilustrují - Bekr vypadá opravdu dobře.

„Gratuluji svému milovanému muži k narozeninám a děkuji za jeho krásná léta. A modlím se, ať nám ten věk dál krásně spolu narůstá. Život běží řádně rychle, ale díky bohu za něj. Žijme ho naplno a nejlépe, jak umíme,“ uzavřela známá blondýnka, jíž můžeme upřímně závidět takové rodinné štěstí. Manželé spolu mají dvě děti, dceru Zaru (13) a syna Leonarda (9).

Fotogalerie
47 fotografií