A podle dostupných informací to je bratříček Tomášek, který se narodil naprosté tichosti už koncem srpna. Anežka ale ze sourozence radost moc nemá, i když ví, že je jediný človíček na světě, který vůbec za nic nemůže. Kvůli němu se ale její rodiče po 19 letech rozvádějí.

Ztráta obdivu

Malý si s manželkou Pavlou přestal rozumět pře třemi lety. Naposledy ji prý obdivoval, když se statečně přihlásila do taneční soutěže StarDance a v ní naprosto ohromila, dotančila až do finále a razantně zhubla. Jenže potom se jí kila začala vracet a manželovy city ochabovat. „Jako zarytý sportovec chtěl se svou ženou podnikat společné sportovní aktivity, avšak tu spíše zajímaly vinárny a jídlo,“ píše týdeník Sedmička. Jejich cesty se tak začaly rozcházet. A protože Tomicová s Kociánovou hrála v seriálech Krejzovi i Slunečná, Malému se s matkou svého druhého potomka nedělalo příliš velký problém se seznámit.

Využila krize

„Kristýně se svěřoval a ona bezcharakterně využila Malého manželské krize ke svému plánu. Stůj co stůj chtěla dítě,“ dověděl se Blesk z produkce seriálu Slunečná s tím, že Tomicová si prožila opravdu své peklo. Teď už je ale se zradou kamarádky vyrovnána a manželovi naopak přeje v jeho věku s Kristýnou víc dětiček! „Bere to už s nadhledem a říká si: V osmdesáti ti budou maturovat, užij si to!“ poznamenal ještě náš zdroj.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo! Gabriela Maryšková

Fotogalerie
48 fotografií