Populární zpěvák Pavel Vítek nejenom, že v září oslaví kulatou šedesátku, ale zároveň bude se svým životním partnerem Janisem Sidovským slavit pětatřicáté výročí svého stále stabilního vztahu. A to je skutečně dechberoucí číslo... „Když jsem se tenkrát zahleděl do těch hlubokejch, tmavejch očí, taky jsem nevěřil, že to vydrží tak dlouho. A je to pořád hezký, naopak, čím dál tím hezčí,“ liboval si Vítek pro CNN Prima News. Společně s Janisem Sidovským pak byli prvním homosexuálním párem, který si v Česku řekl své „ano“.

Přesto však svou rodinu nikdy nerozšířili o nějakého toho adoptovaného potomka. „O rodičovství jsme uvažovali několikrát, hlavně já. Ale v tu dobu, kdy to připadalo v úvahu, i vzhledem k věku, tak to ještě nešlo. Nebo se člověk příliš aktivně věnoval tý kariéře...“ posteskl si zpěvák, jenž kromě koncertů vystupuje i třeba v řadě muzikálů i v pěveckém kvartetu 4 Tenoři. Na péči o dítě v takhle nabitém programu už prostě nezbyl čas... Jak ale sám Vítek přiznává, i když ho to mrzí, absencí „roztomilého elementu“ doma nikdy netrpěl.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Vítek prozradil, jak na vztah: S manželem Janisem jsou již 34 let! Markéta Reinischová

„Tím, že jsme měli ty psy, a co sedm let jsme vychovávali nové štěně, tak se nám to nějak vykompenzovalo. Nedávno jsme se o tom bavili, když jsme tak bilancovali, a říkali jsme si, že je všechno tak, jak má bejt. Možná jsme to mohli zkusit, ale teď už jsme za tou hranicí. Já myslím, že malý děti mají mít mladý rodiče, takhle je to od tý přírody nastavený... Tak třeba v příštím životě,“ usmíval se interpret písní Mám rád vůni tvý kůže, Má svůj den či Modlitba.

Fotogalerie
57 fotografií