Chtěla svůj velký den mít jenom pro sebe. Jenže bohužel, právě slavní hosté se nakonec stali kamenem úrazu. První snímky z veselky Debbi sdílela na svém facebooku zpěvačka Marta Jandová. Veškeré utajení tak vzalo záhy za své. Z těch pár selfíček je ale jasné, že si svatbu všichni užili plnými doušky.

O detailech chystané veselky se Debbi rozhovořila už na vlnách Hitrádia. „První novomanželský tanec budeme mít na písničku Farmářům od Davida Stypky,“ svěřila se známá zrzka moderátorce Kateřině Pechové (26). „Můj budoucí manžel z toho má velký strach, ale ujistila jsem ho, že stačí, když se budeme držet a točit se pomalu dokola.“ Její partner se pak na sociální síti v předvečer svatebního dne pochlubil, že na sebe oblékne boxerky značky Versace, a ukázal se i ve světlém obleku, v němž mu to velice slušelo.

A nevěsta? Ta v bílých šatech, co ostře kontrastovaly s její rudou hřívou, vypadala jako princezna, tedy přesně tak, jak si sama přála. A to i když šaty vůbec nebyly takové, jaké je původně chtěla… „Měla jsem nějakou představu, asi jako každá nevěsta, která jde do nějakýho salonu, a vybrala jsem úplně jinak,“ smála se pro Blesk. Svatebního veselí se pak účastnilo na sto hostů, mezi nimiž pochopitelně nechyběli členové její kapely. Ti si pro Debbi dokonce nachystali překvapení - a zpěvačka si jejich vystoupení mohla poprvé vychutnat jen coby divák.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Debbi se vdává! Co bude na svatbě úplně jinak, než si přála? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

S kapelou čerstvá novomanželka přichází s novou písní, která se jmenuje V dobrým i zlým. Poprvé celý song nazpívala v češtině a poprvé se na svém repertoáru podílela i autorsky. „Vstoupila jsem do nové etapy svého života. To jak v té soukromé, tak v té profesní části. Jsem zamilovaná a vdaná. V písni V dobrým i zlým se obě tyto části prolnuly,“ vysvětlila Debbi, která se rozhodla vyměnit své příjmení za příjmení partnera, je z ní tedy nově Deborah Pchálková.

Text songu i videoklip, co k němu vznikl, jsou pro ni velmi osobní. „Je to vyznání lásky nejen mému manželovi, ale i poděkování mým nejbližším. Mojí mámě a sestře. Proto moje autorská prvotina a proto čeština. Chtěla jsem, aby mi všichni rozuměli a věděli, že to myslím vážně. Právě proto se ve videoklipu objeví můj manžel, mamka, ségra i pes Woody,“ přibližuje Debbi, co své štěstí před lety dokonce zkoušela i v pěvecké soutěži SuperStar. Vypadla však už v prvním kole.

Fotogalerie
45 fotografií