K sympatické Markétě Děrgelové, před sňatkem s pohledným hercem Patrikem Děrgelem Frösslová, vždy patřily dlouhé kudrnaté vlasy. Pravda, v komedii Akumulátor 1 režiséra Jana Svěráka (57) byla tehdy sedmiletá Markéta plavovlasou blondýnkou s rovnými vlásky, postupem času se však struktura jejích kadeří zjevně změnila, a už v Pojišťovně štěstí o deset lez později měla své typické kučery.

S těmi se však rozhodla herečka aktuálně známá z nekonečné Ordinace v růžové zahradě 2, kde mimochodem hraje po boku svého manžela, zatočit. Byl to právě její muž, kdo na sociální síti sdílel video s popiskem „moje žena, proměněná“, zachycují její návštěvu kadeřnictví - a razantní zkrácení lokýnek ve slušivé mikádo tak akorát po bradu, díky níž vypadá Markéta, maminka roční holčičky Miry a pětiletého Vavřince, jako roztomilý diblík.

Video
Video se připravuje ...

Velká životní změna u Patrika Děrgela: Výpověď v Národním divadle! Gábina Maryšková

„Vím, že spousta lidí bude plakat po romantických kudrlinkách, ale na tu změnu jsme se tešili… a jednou za čas je změna super. Krásná je stále a důležité, že si tu změnu užije,“ hájil svou práci uznávaný kadeřník Michal Zapoměl (45), jenž stříhá snad všechny známé hvězdy. V komentářích pod videem se pak vedly divoké debaty, zda to Markétě slušelo více předtím... anebo teď. Mrkněte do naší galerie a posuďte sami...

Fotogalerie
50 fotografií