Dva domy se zahradou pořídila Lucka za 24 milionů a 323 tisíc korun, většinu peněz získala za prodej luxusního bytu na Kavčích horách, který jí daroval exmanžel Tomáš Plekanec - kromě toho dostala i nemalé finanční vyrovnání.

Zpěvačka se pustila do rozsáhlé rekonstrukce domu, jenž je dle jejího gusta v eko stylu, takže převládá dřevo a přírodní materiál. Zachovala též původní cihlové stěny a dřevěnou podlahu. V centrální místnosti je místo televize velký krb na dřevo.

S příchodem teplejšího počasí Vondráčková své síly a finance přesunula na zahradu.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková opět bez Vojnara: Jak to mezi nimi bylo? Markéta Reinischová

„Konečně!!! Skoro dodělaná zahrada. Jak to vypadá u vás? Dřív mě naprosto nebavilo u babičky na zahradě pomáhat… Teď bych tam trávila každou minutu…,“ pochlubila se Lucie kouskem zeleně, kde má bazén a dřevěné molo se schůdky. Koupání je zapuštěné do země, obsypané kamínky v betonové zídce a osázené keříky, takže vůbec nevypadá jako typický bazén s modrou plachtou.

Lucka prostě trvá na tom, aby vše bylo spjato s přírodou a nic umělého nenarušovalo jejich bydlení. Zatím rozlehlý dům a zahradu obývá se svými malými syny Matyášem (10,5) a Adamem (7).

Fotogalerie
47 fotografií