Vedle skvělé hudby rodinný festival slibuje rovněž setkání s moderátory Frekvence 1, dobré jídlo a pití a také dětský koutek. Jde tedy o ideální tip, jak strávit pohodový letní den s rodinou nebo přáteli.

„Již pátý ročník Paráda festu Frekvence 1 je vyvrcholením letních aktivit oblíbeného celoplošného rádia, které opět celé léto jezdilo po českých a moravských kempech, kde se návštěvníci stávali součástí živého vysílání Frekvence 1 i unikátních koncertů,“ uvádí za organizátory Pavel Renčín, marketingový ředitel Active Radio.

Hned na dvou pódiích se představí samá zvučná jména jako Rybičky 48, Xindl X, Slza, Tomáš Klus, Marta Jandová, O5 a Radeček, Vojtaano, Pavel Callta, Thom Artway, Czech It nebo Dilated. „Paráda fest je úplně super, budu tam již podruhé. Moje celá kapela se už strašně těší, protože máme pár nových písniček. Je to kousek od Prahy, tak mohu vzít celou moji rodinu, aby se přišla podívat. Navíc je to nádherném prostředí,“ říká nadšeně zpěvačka a moderátorka Frekvence 1 Marta Jandová. Návštěvníci se mohou těšit i na autogramiádu a osobní zážitky s moderátory Lubkou Ponížilovou, Mírou Michálkem, Janou Knížkovou, Romanem Mikeschem a Robinem Sobkem. Výběr toho nejlepšího odvysílá Frekvence 1 do éteru. Pro nejmenší bude k dispozici dětská zóna zdarma. Chybět nebudou ani stánky s kvalitním jídlem a pitím.

Paráda fest Frekvence 1, jak už zmínila Marta Jandová, proběhne v krásném prostředí Přírodního divadla Konopiště. Jelikož  pořadatelům velmi záleží na přírodě a podporují třídění odpadů, tak s velkou radostí oznamují, že díky spolupráci s Čistým festivalem  najdou návštěvníci  v areálu barevné koše ke třídění plastů, papíru a směsného odpadu..

Fotogalerie
31 fotografií