Nedávno se její bývalý přítel, fotbalista Filip Novák, se kterým byla zasnoubená, oženil s kráskou, již proslavilo selfie z postele, kde ležel i hokejista Jaromír Jágr (50). 

Četla jsem to, ale už spolu roky nejsme, takže mu přeju štěstí. Věřím, že i já potkám toho pravého. Chlapi mi píšou, zvou na rande, ale prostě to zatím není ono,“ přiznává Nikola, která do slovenského vodního světa Bešeňová dorazila nejenom s kamarádkou, ale i zraněnou rukou. 

Vařila jsem a spálila se o troubu, takže už zase dlouho vařit nebudu. A zase na té mé zmrzačené ruce, kde kvůli zpřetrhaným vazům nenarovnám prst,“ přiznala Buranská, zranění si přivodila v roce 2017 v Dánsku, kde žila s již zmíněným fotbalistou Novákem.

VIDEO: Krásná misska Nikola Buranská (30) má smůlu na chlapy! Není moc vybíravá?

Video
Video se připravuje ...

Krásná misska Nikola Buranská (30) má smůlu na chlapy! Není moc vybíravá? Markéta Reinischová

První operace dobře nedopadla, ještě další rok necítila dva prsty. Následoval druhý zákrok. Ani ten ale nestačil, tak šla na třetí, ale prst už nikdy nenarovná.

Pokřivený prst je ale maličkost, které si nikdo nevšimne, protože tělo modelky je skutečně dělo a návštěvníci aquaparku se topili nejenom v jejím dekoltu, ale málem i v bazénu. Kdykoliv Nikola proplula parkem v bikinách a s vlajícím přehozem, tak se jim skoro zastavovalo srdce. 

Teď jsem zhubla, chodím na pilates stroje a je to skvělé na postavu,“ netají se brunetka. 

Fotogalerie
50 fotografií