Zda má Nicolas dcerky Lannu a Millu z předchozího vztahu, nebo je stále ženatý, je otázkou. Ale ještě než ho Hanka veřejně ukázala, tak se s nimi na Instagramu hodně chlubil, jak dovádějí. Také v profesích měl mimo jiné uvedené táta. To ovšem, stejně jako fotky s holčičkami, po provalení vztahu s českou kráskou zmizelo.

Stejně tak zmizely i fotky, na kterých je Nicolas na veřejnosti nahý, ať už na lodi v přístavu, nebo na ulici a na pláži. Jeho pevný zadek zdobí tetování, které má i levé noze. 

Za svou postavu se stydět opravdu nemusí, ale asi si zkrátka Hanka tohle vysportované tělo chtěla nechat jen pro své oči. Proč smazal i fotky s dětmi, není jasné. Možná nechtěl, aby se o nich veřejnost dozvěděla...

VIDEO: Krásná Hana Vagnerová přiznala vztah! Už pět měsíců jí postel zahřívá cizinec

Video
Video se připravuje ...

Krásná Hana Vagnerová přiznala vztah! Už pět měsíců jí postel zahřívá cizinec. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Escavi je též milovníkem různých sportů, jako je surfování, jízda na kolečkových bruslích, paddleboarding a další extrémní aktivity. 

„Potkali jsme se ve Francii. On surfuje. Dělá různé tripy, objel na paddleboardu Francii, točí si o tom dokumenty. Je hodně odvážnej a extrémní sportovec. Měli jsme společný kamarády. Šla jsem s kamarády po Francii, on šel taky po Francii, šli jsme stejnou ulicí a… Svatba ještě není, ježišmarja!“ brzdila Vagnerová moderátora Honzu Dědka v primácké talk show.

Aréna hvězd – Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE!

Fotogalerie
55 fotografií