Tereza Brodská, hvězda nejenom Slunečné, kde ztvárnila místní drbnu, ale aktuálně i seriálu ZOO, v němž se stala důstojnou paní soudkyní, dokáže být neskutečně vtipná. Je vidět, že se tahle okatá herečka nebere vážně, a na jejím instagramovém profilu se to jenom hemží příspěvky plnými humoru.

S nadsázkou se rozhodla reagovat i na módu mezi slavnými dámami, co se už od prvních slunečních paprsků „prsí“ v plavkách. „Jsem četla, že 'české celebrity už vytahují plavky a rozpalují fanoušky!' Odmítám být pozadu!!!“ prohlásila rázně a všem názorně ukázala, jak si ona užívá horkých dní, co nyní v Česku panují.

Jenže místo toho, aby tasila nějaké sexy bikiny, stoupla si na špičky, aby její nožky vypadaly co nejdelší, a předvedla naditý dekolt a zatažené bříško, pojala to po svém. Na fotce, kterou sdílela, pózuje sice v plavkách a v bazénu, ale není z ní vidět prakticky nic jiného nežli hlava v koupací čepici, s plaveckými brýlemi... a zpupně vztyčeným prostředníčkem.

„Co máš s prstem?“ reagoval na komickou momentku herec Petr Vacek (57). „Mám v něm křeč z toho pózování!!“ opáčila pohotově dcera Vlastimila Brodského (†81) a Jany Brejchové (82). Vulgární gesto nenechala bez komentáře ani zpěvačka Martina Pártlová (43). „Ty kanálie jedna,“ použila hlášku z populární komedie Na samotě u lesa.

VIDEO: Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Aréna hvězd – Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE

Fotogalerie
46 fotografií