Houdová na sociálních sítích přišla s novým projektem - sedmitýdenním online programem s názvem Milenec bez hranic. „Tento program je pro všechny muže, kteří se chtějí naučit pracovat se svojí sexuální energií, naučit se vybírat si, kdy ejakulují a kdy ne, a zažít hodiny epického sexu. Pro všechny ty, kteří chtějí svoji partnerku uspokojit nejen fyzicky, ale i emocionálně a být milencem bez hranic,“ vysvětluje někdejší královna krásy.

Kurz bude ve formě videhovoru a jako bonus z něj vznikne i záznam pro všechny účastníky. „Formou praktických cvičení, meditací, dechových praktik a dalších léčivých technik vás provedu do světa multiorgasmických zážitků, hlubších a častějších orgasmů, tajů užívání sexuální energie pro léčení, tvoření a vyživování sebe sama a svých bližních. Zaměříme se i na témata závislosti na pornu či na sexu, téma silnější erekce a předčasné ejakulace,“ objasnila v živém vysílání na instagramu Helena, co chystá pod pokličkou výukového programu.

Za svůj koučing v programu ovšem požaduje 11 tisíc korun. Peníze ovšem nebudou zřejmě to jediné, čeho se budou muset pánové na čas vzdát...

O tom svědčí fakt, že modelka nyní spustila výzvu „Jedenáct dnů bez ejakulace“. Pravděpodobně bude podobná »cvičení«, nebo možná spíše vynechání cvičení, požadovat i od svých učenců, alespoň v části kurzu. Zatím zřejmě sbírá zpětnou vazbu... „Píší mi muži, jak to jde a jak se jim díky tomu mění život a léčí si svoje traumata,“ raduje se už teď Houdová.

Na práci s muži se těší, prý se jedná o její srdeční záležitost. „Od té doby, co jsem si vyléčila svoje zranění z toho, že muži pro mě nejsou bezpeční, se můj vztah k nim změnil. A je mi velkou ctí, že tuhle práci můžu dělat,“ dodala světlovláska, ovšem varovala případné zájemce, že ona bude v kurzu působit pouze jako průvodce, nikoliv sexuální objekt.

VIDEO: Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Fotogalerie
37 fotografií