Zpěvačka si dokonce sama vybrala hosty, jenže pak přišel covid-19 a Carmen, jak se ve skutečnosti jmenovala, se toho nedožila...

13 hvězd

Koncert se nakonec odehraje 13. června v pražské hale O₂ universum jako Pocta Haně Hegerové za podpory jejích vnuků Matouše a Marka. A podle zjištění Aha! bude stát pořádný ranec: 4,5 milionu korun! Scénář počítá minimálně s 13 účinkujícími. „Na poctě zazpívají Ivana Chýlková, Zuzana Kronerová, Bára Kodetová, Veronika Kubařová, Jitka Čvančarová, Eva Burešová nebo Ondřej Brzobohatý. Moderovat nikdo nebude, bude to jen o písních a vzadu za scénou budeme promítat fotky Hany Hegerové,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí.

Bez politiků

Pořadatelé vyslyší zásadní přání Hany Hegerové, aby na koncert nebyli pozváni žádní politici. „Přála si, aby nebyl v žádném případně spojován s politikou. A zároveň chtěla, aby vstupenky byly dostupné všem, takže žádné VIP zóny jsme nenanaplánovali,“ dodal zdroj. Ten nicméně počítá s tím, že někteří politici si i tak vstupenky zakoupí, a nikdo jim tedy nebude moci v návštěvě koncertu zabránit.

Klus a Radůza nebudou

Hegerová si přála, aby na koncertu vystoupili také písničkáři Radůza (49) a Tomáš Klus (35). Jenže – Radůza se na to necítí a Klus, ačkoliv si pozvání považuje, zpívá pouze své písně, nikoliv ty svých kolegů. Proto v O₂ universu nezazpívá.

Video: Hegerové poslední dny. Smrt měla v šuplíku. A Kuklová promluvila o sebevraždě

Video
Video se připravuje ...

Hegerové poslední dny. Smrt měla v šuplíku. A Kuklová promluvila o sebevraždě. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
21 fotografií