Puberta u dětí?  Tak k tomuto tématu se Tereza Pergnerová zcela otevřeně vyjádřila ve svém podcastovém pořadu O všem? Ovšem!  „I u mě je to takový pokus omyl, ale mám jedno pravidlo, které mi velmi dobře vychází. Pokud jsem vedená láskou, je to dobré rozhodnutí, pokud jsem vedena vztekem, okamžitě zastavuju,“ mluví bez rozpaků moderátorka kdysi velmi populární hitparády Eso, která v devadesátých letech zasáhla mladou skupinu populace.

Mladá Nathalie se velmi jasně vyjádřila ke své mamince. Co si o ní myslí a jak ji vnímá? Odpovědi mohou šokovat. Tereza Pergnerová do svého podcastového pořadu zapojila i dceru a možná byla odpověďmi velmi překvapená... „Druhá otázka je, jaké vlastnosti mám na tobě (na Tereze Pergnerové) ráda a jaké ne. No, tak na tobě mám ráda, že jsi upřímná, férová a víš, jak mi pomoct. A co na tobě nemám ráda? No, nemám na tobě ráda... já nevím, že se o mě moc bojíš, když víš, že se o sebe umím postarat, a víc věcí ti asi nemůžu vyčíst. To je asi všechno,“ prozradila Natálka a z jejích slov je zřejmé, že si své mámy váží a má ji moc ráda. 

Jedna z otázek Pergnerové na dospívající dceru byla i ta, co by v životě nechtěla zažít. Terezina minulost a závislost na drogách je určitě jedna z věcí, před kterou by své děti ráda uchránila. „Jaká bych nikdy nechtěla být? Tak za prvé bych nikdy nechtěla být sama, prostě bez kamarádů, bez rodiny, to bych opravdu nezvládla, já potřebuji tu přítomnost těch blízkých. A za druhý bych nikdy nechtěla být neúspěšná nebo zkrachovat nebo takový věci, prostě. Protože mám své cíle a chci je dodržet,“ řekla Natálka. Tereza si slova své dcery vzala k srdci a veřejně slibuje, že se už o ní nebude tolik bát. 

VIDEO: Tereza Pergnerová: Manžel se z tatínka předělal na maminku!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Pergnerová: Manžel se z tatínka předělal na maminku! David Turek, Aleš Brunclík

Tereza Pergnerová je rozvedená a má dvě děti. Byla vdaná za Dalibora Korejse. Syna Samuela  (20) měla s Františkem Vomáčkou a s partnerem Jiřím Chlebečkem má dceru Nathalii. V roce 1995 natočila dokument o své první závislosti na pervitinu, později se k drogám vrátila. Prošla několika léčebnami a nyní abstinuje a vede Nadační fond Terezy Pergnerové.

Fotogalerie
45 fotografií