Jana Paulová, hvězda komedií Kameňák, napsala na sociální síť krásné vyznání svému celoživotnímu partnerovi, jímž je jazzový hudebník, skladatel, dirigent a pedagog Milan Svoboda (70). „Tak s tímhle chlápkem se dneska oficiálně tahám 45 let (neoficiálně 47),“ uvedla s humorem sobě vlastním na instagramu, a svá slova doplnila fotkami, na nichž je vidět, že to i po tolika letech mezi manželi stále jiskří - v tom nejlepším slova smyslu.

Na snímcích se totiž oba dva smějí od ucha k uchu. „Furt je to neskutečná sranda a furt ho neskutečně miluju,“ upřesnila herečka, která se Svobodou začala randit v době, kdy jí bylo pouhých devatenáct let - a jejímu muži třiadvacet. O dva roky později si řekli své „ano“ a ve čtvrtek 3. února se dočkali takzvané safírové svatby. Loni v létě se pak stali prarodiči, když se jejich dceři Anežce (33) a jejímu partnerovi narodilo první miminko.

VIDEO: Rozdováděná Jana Paulová (65) šla z náruče do náruče: Upřímná slova o nevěře! 

Video
Video se připravuje ...

Rozdováděná Jana Paulová (65) šla z náruče do náruče: Upřímná slova o nevěře! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Ani jsem si nemyslela, že být babičkou mi přinese takovou radost a štěstí. Na světě je zase krásně a všechno dává smysl,“ dojala se tehdy Paulová. Kromě Anežky má dvojice ještě jednu dceru, Adélu. Ta prozatím žádné dítko nemá, ale zato společně s maminkou spolupracovala na její cestopisně-biograficko-fejetonistické knižní prvotině Jak běžet do kopce. Opatřila ji ilustracemi. Není pochyb, že obě dcery mají z dlouholetého vztahu svých rodičů obrovskou radost.

Tak jako příznivci Paulové, kteří její dojemné vyjádření, fotky plné pohody a lásky, a fakt, že ji za pět let čeká svatba zlatá, ocenili mnoha „lajky“. „To je krásné,“ reagovala na její slova například herečka Sabina Remundová (49). Své srdíčko jí poslali ale i další kolegové z umělecké branže, herečky Lucie Zedníčková (53), Michaela Badinková (43), Michaela Kuklová (53) či Sandra Pogodová (46), a také herci Petr Rychlý (56) a Martin Zounar (54). 

Fotogalerie
49 fotografií