Jitka Sedláčková popsala, že už od malička ji trápí strach o maminku, protože její tatínek od nich odešel ještě v době, kdy Jitka nebyla na světě. „Tím, že jsem byla s maminkou sama, tím že maminka měla těžkej porod, tím že mohla při porodu oslepnout, tím že z porodnice mě vezla domů tramvají v miminkovský tašce, tím že přišla domů a byly jsme tam samy dvě, tak ten strach je se mnou od narození,“ svěřila herečka v pořadu Showtime a je tak jasné, že na svou maminku byla velmi fixovaná až do její smrti.

Strach o ženu, která ji přivedla na svět, ovšem není tím jediným strachem, který jí znepříjemňuje život už od útlého dětství. „Já už jsem jako pětiletá holčička měla strach z porodu a ze smrti. To je něco fatálního, protože to je svým způsobem totéž, ale já opravdu měla pocit, že porod je krvavý zásah do lidskýho těla,“ popsala své trápení s tím, že kvůli tomu podstoupila i terapii.

V poslední době přitom Jitka Sedláčková jen kvete. Štěstí našla po boku Pavla Töpfera, se kterým randí už poměrně dlouho. Cestují spolu po Česku a Evropě a Pavel ji jakožto bývalý majitel několika restaurací zasvěcuje do tajů gastronomie a zdá se, že takové trávení času má na Jitku blahodárný vliv, vypadá totiž čím dál tím lépe. Pavel Töpfer je bratrem herce Tomáše Töpfera a už několik let je vdovcem.

Video: Herečka Jitka Sedláčková (60) vybírala kočárek! Pro koho? 

Video
Video se připravuje ...

Herečka Jitka Sedláčková (60) vybírala kočárek! Pro koho? Markéta Reinischová

Fotogalerie
44 fotografií