Janečka nejprve doma vyzvedly dva luxusní vozy a do nich miliardář nastoupil s tajemnou postavou v bílém, s dlouhými vlasy, s čelenkou a s mečem. Posadili se spolu na zadní sedadlo jednoho z vozů a přes Mosteckou ulici, kde Janeček ještě krátce vyběhl a něco vyřídil, zamířili do Kostela sv. Mikuláše. Teprve tam se ukázalo, že onou postavou není nevěsta Lilia, ale Janečkův kamarád. Na nevěstu se teprve čekalo. Jejich slib měl zaznít v magických 12:21.

V daný čas dorazila nevěsta, kterou přivezl terénní vůz  Land Rover, kterým jezdí například britská královna Alžběta II. (95). Celá zahalená v bohatém závoji nevystrčila ani špičku nosu, nechala si srovnat vlečku a pak v doprovodu bodyguarda vystoupala do kostela za svým vyvoleným. Mezi hosty obřadu pak byla k vidění třeba zpěvačka Olga Lounová (40), která oblečená jako víla s věnečkem na hlavě nesla nevěstě vlečku. Svatby se účastnily i Janečkovy děti.

Nechyběla farářka Kopecká

Své »ano« si snoubenci řekli v kostele svatého Mikuláše na pražském Staroměstském náměstí, kde slouží farářka Martina Viktorie Kopecká (35). Ta vešla ve známost hlavně díky taneční soutěži StarDance, ve které to dotáhla na krásné druhé místo. Na svatbě se stejně jako družičky objevila v zelené.

Podle předchozích informací je obřad pro 30 pozvaných hostů, na následnou party jich má dorazit stovka. Podle fotografií slavnému páru zahrál při obřadu houslista Jaroslav Svěcený (61).

Datum má pro Janečka velký význam

Vizionář s miliardami na účtu Janeček a pohledná dula, publicistka a designérka Knousnoutdinova po pěti letech vztahu vstoupili do manželství. Datum 21. 12. 2021 přitom rozhodně nebylo náhodné - matematik Janeček je velkým milovníkem číslice 21, která má podle něj fenomenální význam, a dokonce se dá označit za číslo našeho vesmíru. 

Krásná Lilia si na svatbu přichystala hned troje šaty. Na obřadě se objevila v šatech z dílny Andrey Vytlačilové (24), na slavnostní oběd pak vynesla róbu od  Blanky Matragi (68), jejíž je velkou fanynkou. „Její tvorbu mám velmi ráda. Když jsem ještě studovala výtvarné umění a maturovala jsem, její šaty pro mě byly ohromnou inspirací. Toto je splněný sen. Do kostela ale některé šaty nepřipadají v úvahu, protože bych umrzla,“ prozradila v pořadu Showtime na Primě s tím, že kromě civilního půjde i o církevní sňatek. 

S polyamorií je konec

Dvojice uzavřela jakýsi náboženský svazek již při obřadu v Bhútánu roce 2017, manželství ale nebylo právně platné. Když dvojice oznámila, že legální svatba přece jen přijde, mnozí byli trochu překvapení - dvakrát rozvedený Janeček je příznivcem mnohoženství a zdálo se, že život po boku jedné partnerky odporuje jeho preferencím. 

To ale Lilii vrásky nedělá. „Přiznám se, že si myslím, že to byla spíš image,“ svěřila se o jeho dřívějším chování. Sama tuhle stránku slavného miliardáře prý nepoznala a od té doby, co si slíbili věrnost, mu věří. 

Během pětiletého vztahu spolu dvojice zplodila dvě děti - dvouletou dceru Isabelu a syna Karla George, který se narodil letos v květnu. Kromě nich má Karel Janeček ještě dcery Viktorii a Amálii se svou první ženou Michaelou a syna Karla Yanise (6) s exmanželkou Mariem Mhadhbiovou (37). Lilia má z předchozího vztahu devítiletého syna Lea.

VIDEO: Lilia Khousnoutdinova o narození syna Karla George: Rodila mezi dveřmi!

Video
Video se připravuje ...

Lilia Khousnoutdinova o narození syna Karla George: Rodila mezi dveřmi! David Turek

Fotogalerie
358 fotografií