Gabriel, která si také nechává říkat LolotaBella, se během loňské pandemie nechala vylepšit. Na jedné klinice podstoupila reoperaci prsou, protože s jejich tvarem nebyla spokojená. 

Má první operace úplně nenaplnila má očekávání. Jednou z mých inspirací, jak by dokonalá prsa měla vypadat, jsou obrazy česko-amerického architekta Ladislava Sutnara. Dokonale kulatá a geometrická. Mám teď však zatím jen typická o něco větší prsa, která se příliš neliší od mých přírodních čtyřek a působí na můj vkus moc přirozeně,“ posteskla si.

VIDEO: Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

A aby na svá dokonalá prsa ještě víc upozornila, tak si je nechala potetovat! I „Barbie má srdce! A První Česká Barbie teď už dokonce dvě! Pamatujete, jak měly panenky pod krkem místo řetízku srdíčko, při jehož stlačení začaly mluvit nebo zpívat? V krásném dámském tetovacím salonu mi jemňoučkou mini technikou už dříve vykouzlili náramek s mým životním číslem 21. A teď mi růžovým floral srdcem na hrudi i pomyslně “vdechli Barbie hlas”… stačí jen zmáčknout a zazpívám,“ pochlubila se novou kérkou na hrudi Jiráčková

Fotogalerie
75 fotografií