Krásná brunetka, která pod svým dívčím příjmením Chlebovská získala v roce 2012 korunku České Miss, na to sice nevypadá, ale je maminkou dvou dětí. Tomu druhému dítku dala půvabná Tereza Kadeřábková život před rokem, to první povila přesně před pěti lety. Aby si její dcerka Ema svůj velký den skutečně užila, dopřála jí pohádkovou oslavu plnou balonků, s nádherným dortíkem, na kterém byly vyobrazeny Disney princezny… a s pohádkovými kostýmy. Při výběru, co na sebe, ale Tereza málem sáhla vedle. Ten, který ji zaujal, by totiž na takové akci byl jako pěst na oko.

„Já jsem chtěla Sněhurku,“ napsala k selfíčku, na němž má šaty inspirované slavnou animovanou pohádkou, jenom trochu v lechtivější podobě. Nevíme jak vy, ale my si tedy rozhodně nepamatujeme, že by Sněhurka měla takovou krátkou minisukýnku a podkolenky s mašličkou na styl podvazků až do půli stehen… Dilema vyřešila až malá dcerka. „Emička chtěla, abych si vzala Karkulku. A protože to byla její oslava, tak zvítězila Karkulka.“

Nejenom u Tereziny dcerky, ale i u jejího manžela, fotbalisty Pavla Kadeřábka. „Karkulka lepší. Ještě, že máme tu Emičku,“ reagoval na takzvané „storýčko“ své paní.

VIDEO: Tereza Chlebovská v roce 2014: Takhle poprvé promluvila o vztahu s fotbalistou!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Chlebovská poprvé o vztahu s fotbalistou Sparty! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (“Oginiland” (by U.S. Army Blues))

Jak se později modelka svěřila, její muž, který aktuálně kope za německý sportovní klub TSG 1899 Hoffenheim, nebyl jediný, kdo preferoval Karkulku. Díky krátké sukni totiž působila Sněhurka trochu jako z hanbatého film. „Přijde mi už trošku do jiného směru… či podniku,“ rýpli si do odvážného kostýmu někteří Terezini followeři.

Je sice pravdou, že i Karkulka by na vnadnější ženě vypadala díky korzetu a hlubokému dekoltu téměř až vulgárně, ale Kadeřábková má i po dvou porodech postavu jako holčička, a tak v tomto outfitu působila nevinně a roztomile. Mrkněte do naší galerie a posuďte sami!

Fotogalerie
47 fotografií