Na charisma mu to ale rozhodně neubírá, spíš naopak. Se šesti křížky na krku vypadá Honza skvěle a ženy všech generací mu stále padají k nohám!

Zpět na mole

„Během nucené pauzy kvůli koronaviru jsem netočil, nepracoval a hladce oholenou tvář jsem měl celý život, takže jsem to nechal narůst a i během natáčení nové Ordinace jsme to nechali,“ prozradil Blesku představitel seriálového doktora Suchého před moderováním nové soutěže krásy Miss Svoboda, jež proběhla ve středu večer. „Moderoval jsem menší missí soutěže, ale takhle v Praze je to už minimálně deset let,“ dodal Honza, bez něhož se dříve neobešla žádná soutěž o titul královny krásy.

Obhájce loupežníka

Herce také uvidíme v novém seriálu v netypické roli, pro kterou se ale plnovous skvěle hodí. „Minulý týden jsme dotočili třídílný seriál, kde hraji roli obhájce ‚loupežníka‘, masového vraha. Je to podle skutečné události. Pro mě osobně to bylo po herecké stránce velmi zajímavé. Musíte obhajovat lumpa, o kterém víte, že je vinný, ale být na jeho straně. Když mi řekli, že nehledáme pravdu, ale obhajujeme klienta, tak to pro mě jako Mirka Dušína bylo těžký,“ prozradil Čenský se smíchem.

VIDEO: Díra v hlavě a problémy s rovnováhou: Jan Čenský popsal následky nehody na kole

Video
Video se připravuje ...

Díra v hlavě a problémy s rovnováhou: Jan Čenský popsal následky nehody na kole. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií