Informace o tajné svatbě přinesl web ŽivotvČesku.cz. „Nechtěla jsem to ani oficiálně zveřejňovat a přijde mi, že není nutné psát o nějakém datu, kdy přesně jsem měla svatbu,“ potvrdila webu svatbu s tím, že je to pro ni akt intimní.

Na sociální síti to práskla její maminka, spisovatelka Irena Obermannová (59). „Tak ji mám z krku,“ napsala ke snímku, kde se Berenika podepisuje do svatebního protokolu. „Budeme tomu prý říkat festival Bereniky Kubín Kohoutové,“ dodala k další fotce.

VIDEO: Spisovatelka Irena Obermannová přiznala rodinné tajemství: Adopce a hledání příbuzných! 

Video
Video se připravuje ...

Spisovatelka Irena Obermannová přiznala rodinné tajemství: Adopce a hledání příbuzných! Markéta Reinischová

Pár dní po tajné veselce spisovatelka na sociální síti zveřejnila další dvě fotky. „Bylo to boží. Lolečka to celé pojala jako svoji svatbu a měla pravdu. Šťastný život, mí milovaní,“ okomentovala snímky Irena. 

O jejích přípravách se mluvilo už na konci července. Odhalila tehdy, že ke svatbě je potřeba znát místo (to už vybrala - Mlýn na Dobré vodě) a agenturu. „A to je asi nejdůležitější, protože nemáme čas ani na organizaci vlastní svatby,“ upřesnila Berenika.

Berenika Kohoutová již vdaná byla, má za sebou vztah a pak i rozvod s o šestnáct let starším producentem Pavlem Čechákem, exmanželem Tatiany Vilhelmové

Během vztahu se společně s ním starala i o dvě děti z předchozího manželství. Brali se 1. května 2016, pár se ale po roce a půl na podzim 2017 rozvedl. V září 2019 oznámila, že čeká s přítelem dítě, 14. února v roce 2020 se jí narodila dcera Lola.

Fotogalerie
36 fotografií