Na tiskové konferenci televize Prima nachytali fotografové Blesku Saru Sandevu a Jakuba Prachaře při vášnivé líbačce kdesi v koutě, přičemž si patrně pár myslel, že je žádné další oči nesledují. Jenže omyl, a tak od té doby všichni ví, že se český šoubyznys může těšit z nového hvězdného páru.

A právě na tiskovce v Praze pod Žižkovskou věží se kráska Blesku svěřila, že se po letech rozešla s fotbalistou Václavem Černým (23). Takže jí v novém vztahu nikdo a nic nebránilo. To Jakub Prachař je už od loňska rozvedený s Agátou Hanychovou, dokonce stihl i krátký románek s topmodelkou Denisou Dvořákovou (30). Jenže ani ona nebylo tou pravou, a tak musel hledat dál. A možná ji našel při natáčení očekávaného primáckého krimi seriálu Dvojka na zabití, kde si společně zahráli kolegy vyšetřovatele.

Nyní se kráska v rozhovoru pro televizní magazín Showtime svěřila, jak to s Jakubem mají, čímž i oficiálně jejich vztah potvrdila. Nejvíce mnohé zarazil třináctiletý věkový rozdíl, který mezi Sarou a Jakubem je. Krásce to ale vůbec nevadí. „Já si myslím, že věk nehraje roli. Myslím, že je to o tom, jací jste, prostě o lidech… Já jsem opravdu nad věkem nikdy moc nepřemýšlela, ale vždycky jsem se tedy kamarádila a bavila se staršími lidmi, ale nevím, čím to je. A zrovna Jakub má v sobě mladej elán, u něj to není vůbec poznat, že je starší,“ tvrdí Sandeva, která s Prachařem chodí už nějaký ten měsíc.

Jak se to bude mezi nimi vyvíjet dál, to se teprve ukáže. Objeví se snad společně i na filmovém festivalu v Karlových Varech? Možné je vše, Sara sice prý nemá dostatek času, ráda by se ale přijela alespoň na otočku podívat na premiéru filmu Zrcadla ve tmě režiséra a scenáristy Šimona Holého.

VIDEO: Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře.

Video
Video se připravuje ...

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře. Markéta Reinischová

Fotogalerie
47 fotografií