Stačila chvíle zbrklosti a skončilo to popáleninami na ruce. „Opařila mě pára z konvice, když jsem chtěla v rychlosti udělat čaj, než se prcek vzbudí,“ prozradila pro Super.cz půvabná moderátorka.

Ta se 22. července pochlubila, že v podolské porodnici přivedla na svět syna Matěje. Už s ním sice byla doma, ale zase musela do špitálu - skončila s popáleninami na pohotovosti. Naštěstí to nebylo tak vážné, a tak vše vyřešila závazaná ruka. Vítová, která se proslavila pod rodným příjmením Lutovská, ale musí chodit pravidelně na převazy.

„Teď jezdím na kontroly nejen s Matějem, ale i já na převazy, abych se náhodou nenudila,“ posteskla si Česká Miss 2009, která by tak asi nyní souhlasila s rčením, že práce kvapná - málo platná. Taková věc se ale může stát každému a hlavní je, že jsou Iveta i její chlapeček v pořádku.

Ostatně, vzhledem k tomu, že od porodu zatím uběhly sotva tři týdny, mají jistě na nějaké to sžívání nárok. Určitě jim se vším pomůže i Ivetin manžel Jaroslav a pomocnou ruku možná přiloží už i starší sestřička Matěje, osmiletá Anetka. 

VIDEO: Iveta Vítová: Jsem ráda, když můžu vypadnout z baráku!

Video
Video se připravuje ...

Iveta Vítová: Jsem ráda, když můžu vypadnout z baráku! David Budai, Petr Soukup

Fotogalerie
38 fotografií