Původní plán byl takový, že v novém domě oslaví 10. narozeniny syna Marka, ale ty už měl v červnu. „Měli jsme už bydlet, dokonce všechno už je v krabicích, ale vnitřky ještě nejsou hotové. Teprve nedávno přivezli dveře. Ale jde to celkem rychle, takže to vidím ještě na měsíc, než budeme bydlet,“ řekl Blesku Marek Ztracený, který stavbu domu svěřil firmě a interiér designérce.

„Dřevo, hory, trochu industriálek, ale útulnej. A s fantastickou krávou na stěně od malíře Adama Jílka, s krbem pro romantické večery, u něhož bude stát křídlo, na které budu po večerech hrát své snoubence!

VIDEO: Marek Ztracený: Otevřený rozhovor o milionovém domě, prodělaném covidu a svatbě!

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený: Otevřený rozhovor o milionovém domě, prodělaném covidu a svatbě! Markéta Reinischová

Nezapomněli jsme na velkou terasu pro grilování s přáteli a taky druhou malou terasu pro sledování západu slunce nad Jezerní horou se sklenkou vína v ruce,“ netají se zpěvák.

Ale jak to vypadá, v domě nebudou bydlet jen ve třech. „Je pravda, že v poslední době hodně mluvíme o tom, že si pořídíme přírůstek, pejska. Loni jsem z útulku přivezl mamince pejska Snížka, ale tak ztloustl, že mu říkáme Lavina,“ směje se Marek, který se snoubenkou Marcelou a synem nechyběl na premiéře filmu Gump, pes který naučil lidi žít.

Pro snímek totiž složil titulní písničku Vítr do plachet, jež se okamžitě stala hitem ještě před premiérou.

Fotogalerie
63 fotografií