„A můj muž prý nejraději zpívá s vámi,“ napsala Magda Vášáryová na sociální síť, když sdílela pozvánku na vystoupení, které se stalo Milanu Lasicovi osudným. Herec zemřel během představení s orchestrem Bratislava Hot Serenaders. Podle serveru SME.sk zkolaboval přímo na jevišti a už mu nebylo pomoci.

„Byla to náhlá porucha srdečního rytmu. Byl jsem tam a poskytoval jsem první pomoc s kolegy, než přijela záchranka. Dozpíval písničku Já jsem optimista v dobré formě, byla klaněčka asi dvakrát a najednou se pomalu sesunul k zemi. Párkrát se vrátil a hýbal očima, ale nezvládl to. Bohužel, je to pravda, “ řekl DenníkuN jeden z diváků.

VIDEO: Zemřel Milan Lasica (†81): Odešel přímo na jevišti během děkovačky!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Milan Lasica (†81): Odešel přímo na jevišti během děkovačky!  Videohub

Milan Lasica se narodil 3. února 1940 ve městě Zvolen. Vystudoval dramaturgii na Vysoké škole múzických umění v Bratislavě a poté začal spolupracovat s Juliem Satinským (†61). Mezi jeho nejslavnější role patří postava celníka v pohádce Tři veteráni. V srpnu 2020 oznámil, že s hraním navždy končí.

Ke skonu Milana Lasici se během pondělního dopoledne vyjádřilo uskupení Bratislava Hot Serenaders, které bylo s hercem na jevišti v osudnou chvíli. Na sociální síť umístili toto sdělení: „Orchester Bratislava Hot Serenaders s kapelníkom Jurajom Bartošom je vďačný za krásnych 20 rokov spolupráce s pánom Milanom Lasicom. Odišiel od nás pri standing ovation na jeho domovskej scéne Štúdia L+S, medzi svojimi, po krásnom koncerte. A tak aj ostane navždy v našich srdciach, s úsmevom na perách... Vyjadrujeme úprimnú sústrasť jeho rodine, a ďakujeme všetkým za slová podpory..."

Video: Rozverné sestry Vášáryovy: Magda a Emília poprvé spolu po 30 letech!

Video
Video se připravuje ...

Rozverné sestry Vášáryovy: Magda a Emília poprvé spolu po 30 letech! David Turek

Fotogalerie
27 fotografií