Blesk Suchoně zastihl v pátek dopoledne, když odcházel z budovy televize Prima. Usmíval se a byl plný odhodlání. Nastoupí tedy ke konkurenci? „To v tuto chvíli nemůžu potvrdit. V budově FTV Prima se každý den objevuje řada lidí. Mimo jiné i hosté pozvaní do vysílání CNN Prima NEWS či jiných pořadů stanic skupiny Prima,“ sdělil Blesku PR manažer televize Matěj Štýs.

Více možností

Suchoň ale nemusí uvádět jen sportovní noviny. Pořadů, do kterých by ho televize mohla angažovat, je více. Moderovat může pořad Nový den, Hlavní zprávy nebo i Showtime. Vždyť jeho moderátorka, bývalá biatlonová královna Gabriela Soukalová (31) je už v pokročilém stádiu těhotenství. Brzy nastoupí na mateřskou a minimálně jeden moderátorský post tak bude volný.

Hodinový padák

Televize Nova dala Petru Suchoňovi, který moderoval Televizní i Sportovní noviny, výpověď na konci května. Moderátor tehdy tvrdil, že je to kvůli jeho parťačce Ivetě Vítové (38), která je těhotná a zrovna odcházela na rodičovskou dovolenou. „Iveta prožívá nejkrásnější období života a stane se maminkou. A protože odchází na mateřskou, padla volba i na mne,“ tvrdil Petr. Pak se ale ukázalo, že jeho vyhazov přišel v rámci reorganizace nováckého zpravodajství.

VIDEO: Zkrat moderátora Suchoně v Televizních novinách: Podívejte se na jeho hádku s Kubkem!

Video
Video se připravuje ...

Zkrat moderátora Suchoně v Televizních novinách: Podívejte se na jeho hádku s Kubkem! TV Nova

Fotogalerie
26 fotografií