Kapitola clanku

Máma a dcera. Obě milují pohyb. Kateřina Neumannová sbírala medaile v bílé stopě, její dcera Lucie se rozhodla pro „bílý sport“. Lucka je skvělá tenistka a dokonce několik let byla v proslulé tenisové akademii na Floridě. 

Kapitola clanku

Máma chtěla, abych dělala atletiku nebo jezdila na kole nebo na běžkách, to jsem samozřejmě řekla, že dělat nebudu, když to chtěla máma,“ netají se Lucie, která se stejně všem sportům, co vyjmenovala věnuje. 

Kapitola clanku

S maminkou Katkou mají hezký vztah a obě spolu občas vyráží do společnosti. Kateřina si musí dceru hlídat, už teď se za ní jistě otáčí spousty mužů. Ale fotka z Olympiády, kdy jí padla do náruče, se nikdy neomrzí.

Kapitola clanku

Ačkoliv kdekdo očekával, že dcera Lucie půjde v jejích šlépějích, nestalo se tak. Královna bílé stopy, jako byla její matka, z ní sice nebude, ale sport je také její velkou vášní. I na lyžích válí...

Kapitola clanku

Lucie dospěla a vyrostla z ní krásná mladá dívka, která svou maminku rozhodně nezapře. Půvabná blondýnka by se kromě tenisu klidně mohla věnovat modelingu.

Kapitola clanku

Lucie se ráda věnuje i atletice. A je to vidět. 

Kapitola clanku

Obrovskou oporou je jí maminka Kateřina, neboť ta Lucce velmi pomáhá. Obvykle nechybí na zápasech, kde jí drží palce. Jak ale Neumannová přiznala, její účast občas nedělá dobrotu. Jakožto bývalá profesionální sportovkyně špatně snáší zbytečné chyby a s Lucií se kvůli tomu dostává do křížku.

Kapitola clanku

Lucka má nejenom vysportované tělo, ale tvář modelky. Dlouhé blond vlasy její atraktivní vzhled jen umocňují.