Nutno však podotknout, že dredy na hlavě Justina Biebera, interpreta neskutečně vlezlého hitu Baby, nevydržely dlouho. Jakmile své polodlouhé špinavě blond zapletl do zacuchaně působících copánků, snesla se na jeho hlavu ostrá kritika – byl dokonce nařčen i z rasismu. Přestože se mladý zpěvák snažil vysvětlovat, že jeho náhlá změna image souvisí s novým, v pořadí šestým studiovým albem Justice, vydaným v březnu, nakonec dredy raději ostříhal.

Také v případě Vojtěcha Drahokoupila jde o změnu spojenou s jeho hudební kariérou… Ovšem dá se předpokládat, že v jeho novém účesu nebude nikdo hledat výsměch černošské kultuře.

„Vlasama to jen začíná!! Ta největší změna teprve přijde! V červenci nový singl,“ láká své fanynky na instagramu umělec, jenž zazářil například v show Tvoje tvář má známý hlas. Jinak je známý i z prken, která znamenají svět – pravidelně se objevuje v muzikálech Tarzan, Tři mušketýři nebo Muž se železnou maskou. Kromě toho překvapil i tím, že se snaží narůst si knír. Jenže… mu to moc nejde. „Vousku vousku, vystrč už ku*va ty růžky…“ napsal Drahokoupil k selfíčku, na němž má pod nosem jasně viditelných několik chlupů.

VIDEO: Vojta Drahokoupil: V divadlech už to nikdy nebude jako dřív...

Video
Video se připravuje ...

Vojta Drahokoupil: V divadlech už to nikdy nebude jako dřív... Luboš Procházka

Zatímco nový účes se setkal s kladnými reakcemi, za pokus vypěstovat si mužnou ozdobu pod nosem se dočkal spíše výsměchu. A to i od mnoha slavných kolegyň – rozesmátými smajlíky ho zahrnula například zpěvačka Marta Jandová (47), zpěvačka a herečka Hana Holišová (40), která je aktuálně k vidění na ČT1 každý týden v seriálu Četníci z Luhačovic, anebo modelka a příležitostná zpěvačka Jitka Boho (29). „To přijde…“ utěšovala mladíka.

Od muzikálového tanečníka Jiřího Zbořila (46) se navíc Drahokoupil dozvěděl, že mít vousy není žádná výhra.. „Co já bych za to dal, kdyby vousek nevystrkoval. Denně to schazovat...“ postěžoval si.

Fotogalerie
37 fotografií