A jelikož zjevně nestál o to, užít si tenhle zásadní moment pouze ve dvou, zásnuby Pavel Berky naplánoval tak, aby se odehrály za přítomnosti blízkých přátel.  Ti mu z nich na oplátku pořídili videozáznam, který zamilované dvojici zůstane jako památka. „Tohle video asi žádný větší popis nepotřebuje... Chtěli jsme se s Vámi jen podělit o krásný radostný moment z našeho společného života s Mattem Pardusem, když už je toho 1. máje.

Aneb po těch více jak 8 společných letech už bylo načase,“ zhodnotil situaci semifinalista soutěže MasterChef Česko 2020, který videozáznam následně sdílel na svém facebookovém profilu. Na téměř tříminutovém videu je k vidění klečící Pavel Berky a jak k němu přichází v tu chvíli už vše tušící a dojatý partner. S prstenem připraveným v krabičce pak výtvarník původem ze Slovenska vyslovuje tlumeným hlasem tu zásadní otázku.

VIDEO: MasterChefem je Roman: Jaká byla jeho cesta soutěží?

Video
Video se připravuje ...

MasterChefem je Roman: Jaká byla jeho cesta soutěží? TV Nova

O tři roky mladší partner mu podobně tiše odpovídá. „Nahlas,“ dožadují se přihlížející přátelé. Jakmile Matt Pardus jejich směrem zopakuje své „ano“, noční obloha se rozzáří ohňostrojem. „Upřímně jsem si myslel, že z nás dvou budu já ten, kdo požádá Pavla. O to víc mě tohle překvapilo a dostalo! Ale samozřejmě to byl prostě krásný moment, no uznejte sami,“ okomentoval video Matt.

Fotogalerie
32 fotografií