Zatímco někteří herci se během roční pandemie rozmnožili, tajně vzali, případně rozešli, tak u Jana Teplého ml. a Michaely Badinkové (42) se nic nezměnilo.

„Přišel jsem o veškerou práci v divadle, ale o to víc zkoušíme. Už bych si moc přál, abychom začali hrát hlavně pro diváky. Jinou profesi jsem si hledat nemusel, ale kdyby na to došlo, tak bych určitě něco jiného zvládl. Volný čas jsem využil v budování, přestavování a zvelebování domova. Hodně času trávím učením s dcerami, i když jsou hodně samostatné,“ řekl Blesku herec, který má stálé angažmá v Divadle pod Palmovkou.

VIDEO: Jan Teplý ml.: Proč už 17 let otálí se svatbou s Míšou Badinkovou?

Video
Video se připravuje ...

Jan Teplý ml.: Proč už 17 let otálí se svatbou s Míšou Badinkovou? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

S partnerkou Míšou žijí už 17 let na „psí knížku“, není čas to změnit? „Víte, já už se o tom nechci bavit. Tajně jsme se ani nevzali, ani nerozmnožili, náš stav je stále stejný. Na slova o svatbě jsem už alergický, tak jsem se zařekl, že už nic říkat nebudu,“ netají se Honza.

Možná je to i tím, že svou ženu života už třikrát o ruku požádal, ale na obřad nikdy nedošlo. Teplý se stejně jako jeho kolega Martin Preiss zapojil do potravinové sbírky a nakoupil pojízdný koš potravin pro potřebné. 

Fotogalerie
23 fotografií