Sestra Jakuba Prachaře (37) Mariana (26) před časem přiznala, že má zdravotní problém. „Chtěla bych uvést na pravou míru, že nemám anorexii, jak se to psalo v článcích. Jen jsem ji zmiňovala, protože jsem s ní byla už jednou chybně spojována. Můj problém je nejspíš ortorexie, která se taky řadí mezi PPP,“ napsala na sociální síť Prachařová s tím, že si přehnaně kontroluje svůj kalorický příjem, což se stalo posedlostí a značně jí to komplikuje život.

A tak se v rámci sebeléčebného procesu rozhodla opustit svůj milovaný byt na pražské Letné, v němž žila v podnájmu (i když poslední dobou se zdržovala spíše u mámy herečky Dany Batulkové) a našla si nové útočiště. „Velká věc, která mě snad trochu posune a udělá tlustou čáru za tímhle problémem, je to, že se budu stěhovat, teď v průběhu února a března,“ pochlubila se Mariana Prachařová v jedné z posledních epizod svého podcastu Sarkastický kafe, kde také popisuje, že se ve starém bytě necítí dobře, protože v něm zažila ty nejtěžší chvíle spojené s poruchou stravování.

VIDEO: Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím!

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím! Markéta Reinischova, Aleš Brunclík

„Budu se stěhovat do bytu po mojí kamarádce. Já jsem ten byt měla vždycky hrozně ráda a ze srandy jsem jí říkala, kdyby ho náhodou opouštěla, ať mi dá okamžitě vědět, že bych měla zájem. Ale věděla jsem, že ona ten byt miluje a jen tak ho nepustí,“ vypráví, jak k nové adrese přišla. „Nicméně, mně teď bude končit smlouva v mém bytě a shodou okolností ta kamarádka bude pouštět tenhle byt, takže se to hrozně hezky sešlo,“ dodala Mariana. „Samozřejmě zůstanu věrná Letné, stěhuju se o pár ulic vedle, takže to stěhováci nebudou mít ani tak daleko.“ 

A protože je stěhování v procesu, pochlubila se známá blondýnka na svém instagramu, jak to probíhá... Více uvidíte v galerii!

VIDEO: Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře?

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií