Veronika Stýblová, která v kapele Verona vystřídala Markétu Jakšlovou (35), jelikož ta se rozhodla věnovat mateřským povinnostem a nyní má už dva potomky, se také co nevidět stane maminkou. Přesto gynekologem odhadované datum porodu tají. „Termín je naše tajemství,“ prohlašuje na instagramu kráska. Stejně tak tají i jméno, jaké pro své očekávané miminko vybrala. „Vím ho jen já a tatínek,“ nechala se slyšet ohledně potomka, kterého už devátým měsícem nosí pod srdcem.

A i když mlží, že jí do porodu zbývají možná dny, možná týdny, ve skutečnosti se už chystá do porodnice! „Taška zabalená, pokojíček ready, sedačka v autě a maminka s tatínkem jak na jehlách, tak koukej už přijít za námi,“ vzkázala svému dosud nenarozenému synkovi skrze sociální síť. Drobná tmavovláska si ovšem plně uvědomuje, že onen den, kdy se její potomek rozhodne vykouknout na svět, není tak docela na ní. „Záleží jenom na tom, jak se malýmu bude a nebude chtít… Maminky, vy prostě víte, že ty děti mají vlastní hlavu, že?“ nadhodila.

VIDEO: Stýblová a spol.: Budoucí maminy z Divadla Broadway natočily klip Dny zázraků a přání

Video
Video se připravuje ...

Stýblová a spol.: Budoucí maminy z Divadla Broadway natočily klip Dny zázraků a přání Divadlo Broadway

Stýblová v těhotenství přibrala neuvěřitelných 19 kilogramů. Kvůli tomu si, podle svých vlastních slov, připadá „jako valibuk“. „Cítím se už dost unavená a všechno mě bolí,“ svěřila se v instastories, kde odpovídala na všetečné dotazy fanoušků. Není však pochyb, že minimálně polovinu porodní váhy pak „nechá v porodnici“, jak už tomu u novopečených maminek bývá. Prozatím ale plní svůj oficiální profil těhotenskými selfíčky. „Pořád si říkám, kdy to bude poslední fotka s bříškem…“ dumá veřejně. Tak uvidíme, kdy se dočká!

VIDEO: Kráska ze skupiny Verona se ráda odhaluje! Podívejte se na její andělské rysy!
Video
Video se připravuje ...

Kráska ze skupiny Verona se ráda odhaluje! Podívejte se na její andělské rysy! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií