Na blond se před čtyřmi měsíci obarvila na popud svého tehdejšího přítele Tomáše. „Je pravda, že on chtěl blondýnu a já si to chtěla zkusit. Ale stačilo, jsem zpět bruneta. Adamovi je jedno, jakou barvu mám na hlavě, takže takhle nějakou dobu zůstanu,“ svěřila se Blesku Prachařová, jež si v pátek večer k sobě pozvala kadeřnici. Ta jí vrátila barvu, kterou léta nosila.

A užívá si nejenom staronový vzhled, ale i nového přítele, truhláře Adama Raitera. „Jsme spolu asi tři měsíce a poznali jsme se na seznamce. Máme toho hodně společného, takže by to mohlo vydržet,“ směje se modelka.

VIDEO: Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Oba dva rádi jezdí na snowboardu, takže už mají za sebou společné hory. Po celodenním jezdění to chce odpočinek. A právě ten si zamilovaná dvojice dopřála ve vířivce, kde vznikly fotky, na kterých toho oba moc nemají, na některých vlastně vůbec nic.

„Adam má krásný potetovaný tělo a já cvičím, tak proč ne. Dlouho jsem polonahé fotky nenafotila,“ přiznala Blesku Agáta, která si se svým novým klukem koupila starou dodávku. „Chceme ji předělat na obytňák pro čtyři, aby s námi jezdily i děti. Budeme cestovat po Česku a točit z toho videa,“ dodala kráska.

VIDEO: Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením?

Video
Video se připravuje ...

Agáta odtajnila detaily rozvodu s Prachařem: Oběma se nám uleví! A jak to bude s příjmením? Markéta Reinischová

Fotogalerie
52 fotografií