Poprvé Eva Pilarová onemocněla rakovinou před třiceti lety a lékaři jí dali půl roku života. „Když jí doktoři řekli, že půjde na ozařování a že jí zhrubne hlas, tak řekla nenene, já chci umřít jako Pilarová a ne jako Amanda Lear. Byla silně věřící, šla do kostela, vyšla a řekla - já budu žít,“ řekl v pořadu Face to Face na televizi Seznam.cz Jan Kolomazník. Zpěvačka se skutečně v kombinaci s lékaři a léčiteli uzdravila a hlas měla stále stejný.

Bylo to i díky tomu, že přestala kouřit. Do té doby kouřila nejsilnější cigarety, které byly na trhu. Eva Pilarová byla celý život štíhlá jak proutek, ale když měla velkou akci, od 17. hodin už nejedla, anebo si naordinovala speciální dietu. „Tři dny jedla jen vanilkovou zmrzlinu, kterou si polévala karamelem, nic víc a skutečně hubla,“ tvrdí vdovec. 

VIDEO: Partnerka Nekonečného Kardová: Místo, kde se s Pilarovou loučili, Eva milovala

Video
Video se připravuje ...

Partnerka Nekonečného Kardová: Místo, kde se s Pilarovou loučili, Eva milovala Hana Höschlová, Jan Jedlička

Do poslední chvíle si Pilarová nepřipouštěla, že je vážně nemocná, protože měla do detailu naplánovaný loňský koncert k šedesáti letům na hudební scéně. Bohužel ten už uskutečnit nestihla... Legendární umělkyně zemřela 14. března na selhání ledvin a v posledních dnech byla kvůli šíleným bolestem na morfiu. 

VIDEO: Hana a Štefan na pohřbu Pilarové 

Video
Video se připravuje ...

 Hana Höschlová, Jan Jedlička

Jan Kolomazník dřív na hrob své ženy, který je naproti hrobu Karla Gotta (†80) chodil denně, nyní třikrát týdně, nebo když cítí, že tam musí jít. Většinu času tráví sám a samota mu prý dělá dobře. I na Štědrý den byl sám doma, nechtěl prý nikoho obtěžovat.

VIDEO: Mše za Pilarovou, Dyk polykal slzy: Objednala si mě na pohřbu Gotta...

Video
Video se připravuje ...

Mše za Pilarovou, Dyk polykal slzy: Objednala si mě na pohřbu Gotta... Redakce Blesk

Fotogalerie
54 fotografií