„Další, v pořadí již číslo 26... smutné výročí,“ posteskla si na sociální síti Nosková, aby si opět připomněla jednu z nejsmutnějších událostí života svého i celé její rodiny.

„21.12.1994, kdy na D1 napadl čerstvý sníh... “ právě tři dny před Štědrým dnem totiž kdysi přišla o staršího bráchu, který tragicky zemřel při autonehodě. Míše, kterou známe například z muzikálů Děti ráje či Ples upírů, bylo tehdy navíc pouhých 11 let.

VIDEO: Nosková slaví 15 let v showbyznysu: Hvězdy jí poslaly gratulace!

Video
Video se připravuje ...

Nosková slaví 15 let v showbyznysu: Hvězdy jí poslaly gratulace! 

Na sociální síti tak i po letech přiznala, že se jí po sourozenci moc stýská. „Byl bys úžasnej brácha a strejda,“ slzela Nosková, která je maminkou desetileté holčičky Elišky. Ta bohužel strýčka nikdy nepoznala.

Právě kvůli holčičce ale rodina dodržuje vánoční tradice, ačkoliv jsou pro ně svátky obvykle spíše obdobím smutku a vzpomínek. „Kvůli Elišce se to snažíme držet, ona se na Ježíška vždycky hrozně těší. My vzpomínáme uvnitř a s Eliškou se radujeme,” prozradila již před pár lety pro Novinky.cz zpěvačka, která svou kariéru odstartovala už před lety v druhé řadě Česko hledá Superstar.  

VIDEO: Zpěvačka Míša Nosková ukázala nové bydlení! Proč se stěhovala?

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Zpěvačka Míša Nosková ukázala nové bydlení! Proč se stěhovala? Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií