Herečkou přestala být před 16 lety a před kameru ani na divadelní prkna se nechce vracet. „Už jsem s tím dávno skončila a zapomněla. Tak jsem se rozhodla! Jsem už hodně let jinde a úplně někdo jiný,“ řekla herečka Blesku. A při zmínce o Zlatovlásce se rychle rozloučila.

Jak už Blesk informoval, ze slavné princezny se stala farmářka. Po listopadu 1989 si v Ludvíkově pod Smrkem na Liberecku pořídila statek s koňmi a hospodaří na něm s dcerou Julií, kterou má s exmanželem, hercem Zdeňkem Žákem (68).

„Stala se ze mě osoba neveřejná, nikde už hrát nikdy nebudu, protože nechci. Užívám si farmy, důchodu a dětí,“ zařekla se už dříve Kotrbová. O peníze nemá nouzi, neboť v restituci zdědila blok činžovních domů. „Do Prahy jezdím jen v nejnutnějších případech. Venkov se mi nechce opuštět ani na chvíli,“ netajila se.

VIDEO: Letohrádek Mitrovských v Brně: Vystavuje známé pohádkové kostýmy.

Na Zlatovlásku ani své další filmy (Honza málem králem, Utrpení mladého Boháčka) se nedívá. Když nedávno reprízovali komedii Pátek není svátek, kde hraje manželku Petra Kostky (82), ani o tom nevěděla. „Vážně? Pátek není svátek dávají zase v televizi? No, moc nerozumím tomu proč. Je to ale fajn. Teď tu mám ale jinou práci, nezlobte se,“ uzavřela Jorga, která bývala i skvělou dabérkou, svůj hlas propůjčila např. major Hulliganové v seriálu M.A.S.H.

V kontaktu není ani se svými bývalými hereckými kolegy. Svědčí o tom i reakce Petra Kostky. „Ano? Mluvili jste s Jorgou? Vážně? Ona ještě žije? To je skvělé,“ odpověděl na dotaz Blesku herec.

VIDEO: Nová česká fantasy pohádka Princezna zakletá v čase

Video
Video se připravuje ...

Nová česká fantasy pohádka Princezna zakletá v čase v první ukázce Bohemia Motion Pictures

Fotogalerie
31 fotografií