Žádný její příspěvek se neobejde bez pár rad, co by měla a neměla dělat. Většina influencerek to přechází, ale Dara Rolins má potřebu vše vysvětlit. „Zdá se mi, že jsi nějak moc zhubla. Kdybys trošku přibrala, tak bys vypadala lépe,“ napsala jedna ze sledujících a zpěvačka se ozvala.

Dávám sem tohle videjko naschvál pro ty, kteří mi vyčítají, že to s tou váhou přeháním, a doporučují mi víc papat. Fotka je často relativní, záleží na úhlu pohledu, světle a na tom, jak se postavím. Ale videjko je autentické (i se zelenými vlasy z chlóru v bazéně). Myslím, že každý máme svou pohodlnou váhu, přiměřenou své výšce (věk bych sem ani nepletla, protože věta “na svůj věk vypadáš super" mě vždycky zabijí). Jsou jen dvě možnosti. Starat se o sebe, řešit jako, co a kdy - nebo “mít v p ...". Nic mezi tím. Ani peníze, čas ani věk s tím nemá nic společného,“ napsala Rolins a přidala krátké video, kde je vidět její postava v celé kráse.

VIDEO: Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou" Klarisa Císařová, Lukáš Červený

"A abych to uzavřela. Na výšku 168 cm (ano, jsem maličká ) je myslím 55 kg v pořádku. A ještě přidávám větu, kterou říkám vždy: Každý  máme jinou konstituční typologii, potřeby, chování, práci, stavbu kostí. To vše souvisí s tím, co nám sedí, vyhovuje. A proto berte své vzory vždy jen jako zdravou inspiraci," dodala Dara. Ta si už několik dní užívá sluníčka, pláže a teplého bazénu v resortu na Zanzibaru.

VIDEO: I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video
Video se připravuje ...

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce? Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
86 fotografií