Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vánoční katastrofy slavných: Abbasová šňupala česnek, Sobota musel na pohotovost!

/
  • Vánoční nehody slavných
    25. prosince 2020 ● 05:02

    O vánočních svátcích se mohou odehrát různé bizarní situace. Nevyhýbají se ani českým celebritám a leckdy jde o život. Naštěstí to dokázali ukočírovat a dnes se historkám smějí. 

  • 1.

    Lejla Abbasová

    Jako malá s prarodiči vyhlížela Abbasová Ježíška v dětském pokoji a čekala na pověstné cinkání zvonečku. S maminkou a sestrou měly klasické české Vánoce se vším všudy, včetně těch nepříjemných věcí.

    Jednou sestře zaskočila rybí kost, taková ta vidlicová. Zapíchla se jí do mandle a část jí tam zůstala. Nikdo jí to nevěřil, protože žádnou kost v krku neviděli, a tak ji tam měla zapíchlou asi dva nebo tři měsíce, než s tím šla k doktorovi,“ svěřila se Blesk.cz moderátorka. Katastrofy u stolu se ale nevyhýbaly ani jí samotné. „V dětství jsem si u stolu zase šňupla cibuli nebo česnek, nebo co to bylo, takže maminka si s námi užila.

    Lejla Abbasová
    Autor: Dopisy Ježíškovi

  • 2.

    Petr Janda

    Rockový nestor Petr Janda často vzpomíná na to, jak jeho otec neměl rád elektrické svíčky na stromečku a jednou to špatně dopadlo. „Tatínek byl tradicionalista a nesnášel elektrický svíčky. Musely hořet klasický, takže nám jednou chytl stromeček!“ (směje se). 

    Petr Janda
    Autor: Mária Rušínová

  • 3.

    Anna Polívková

    Nejhorší dárek, jaký jsem kdy dostala, byla obrovská krabice toaletního papíru. Tak z toho jsem byla hodně zklamaná,“ říká dcera Bolka Polívky Anna.

    Anna Polívková
    Autor: Herminapress.cz
     

  • 4.

    Veronika Žilková

    Na jedny Vánoce teď už s úsměvem vzpomíná Veronika Žilková, ale tehdy se moc nesmála. A ani obdarovaní: „Já vím, jaký jsem nejhorší dárek dala. Známým jsem dala neznámýho psa, který nám roztrhal vánoční dárky a převrhl stromek. Pejska jsem objednala přes internet jako vánoční dárek a od té doby říkám, že Ježíšek nesmí živé dárky nosit.“

    Veronika Žilková
    Autor: Instagram

  • 5.

    Kamila Špráchalová

    S nejhorším dárkem, co kdy dostala, se herečka a dabérka Kamila Špráchalová svěřila v idnes.cz: „Můj muž mě obdarovával vždy prakticky, vynalézavě a mile. Od lístků na operu přes hedvábné šátky až po milovanou knihu z dětství, kterou vyhledal v antikvariátech. Jednoho dne, zřejmě pod vlivem masírky ve společnosti, že se má dlouholetý vztah okořenit, mi věnoval černé sexy kalhotky. Kdyby to byly slavné „tri niti v riti“, poradila bych si. Ale toto byla změť hedvábných stužek a já ani se sebevětším úsilím nedokázala na sebe tu nádheru smysluplně navléknout. Opravdu jsem chtěla muže potěšit a několikrát přemýšlela, kam patří předek, zadek, levá či pravá. Marně. Zřejmě mám nestandardní tělo. Tak jsem popadla nůžky s nápadem, že kdybych zrovna tuhle šňůrku vystřihla, možná bych tu věc nějakým způsobem na těle udržela. Luxusní dáreček se proměnil v divnou černou pavučinu. A tak jsem si poplakala a muž mě se smíchem utěšoval. Nakonec ten hrozný dárek svůj účel splnil.“

    Kamila Špráchalová otevřeně o Cameron Diazové.
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Zdeňka Žádníková Volencová

    K Vánocům prý Volencové Ježíšek vždy přinesl to, co si přála, nebo ji překvapil. „Ale párkrát se mi v životě stalo, že jsem obdržela tzv. ‚putovní dárek‘, jednou se mi dokonce po pár letech vrátil můj vlastní. Jinými slovy, když už někoho obdarovávám, nebo chci pomoci Ježíškovi, protože nestíhá, dávám si záležet na výběru,“ říká herečka. 

    Sympatická herečka je maminkou čtyř dětí, dcer Andrey (16), Jany (12) a Zuzany (7) a syna Jiřího (5).
    Autor: Dana Kolářová, Česká Televize

  • 7.

    Luděk Sobota

    Chtěl jsem klukovi udělat radost tím, že jsem před Vánocemi koupil živého kapra, aby si s ním mohl hrát ve vaně. Jenže před Štědrým dnem jsem ho musel zabít. Nikdy jsem to předtím nedělal a bylo mi ho líto. Praštil jsem ho paličkou, on vyklouzl na zem a honili jsme ho po celé kuchyni. Nakonec jsem ho chtěl bodnout nožem, ale bodnul jsem do ruky jenom sebe. Běželi jsme na pohotovost a kapra potom nějak zabila žena,“ prozradil pro idnes.cz herec Luděk Sobota

    Luděk Sobota
    Autor: profimedia

  • 8.

    Veronika Freimanová

    Vzpomínám si, že jako dítě jsem k Vánocům dostala vysněný krepsilonový svetr. Byl bleděmodrý propínací, a i když byl v podstatě umělohmotný, tenkrát to nehrálo roli. Měla jsem ohromnou radost, jenže se mi ho podařilo během chvíle podpálit o svíčku, když jsem sahala po cukroví. Takže můj úplně nový modrý svetr zdobil hnědý seškvařený flek. Zašít se to nedalo, leda vystřihnout. Tehdy mi mohlo být asi dvanáct, takže tahle ztráta mě opravdu bolela,“ řekla pro týdeník 5plus2 herečka Freimanová

    Veronika Freimanová
    Autor: profimedia

     

    Fotogalerie
    38 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy