Na první pohled by se zdálo, že zpěvačka Dominika Stará, co zazářila v roce 2009 v Česko Slovenské SuperStar, poslední měsíce prožívá jedno z nejkrásnějších životních období. Zasnoubila se a plánuje veselku, se svým partnerem si společně pořídili byt a nyní už vrcholí veškeré stěhování… jenže právě tohle jejich nové hnízdečko lásky jim přidělává pořádné starosti. Zatímco v bytě prozatím bydlí pouze Dominičin snoubenec (zpěvačka je silně věřící, a tak se do společného bydla hodlá přesunout až po svatbě), ona jej zde samozřejmě hojně navštěvuje a dolaďuje poslední detaily nové své klícky. Jenže bohužel, už krátce po nastěhování musí řešit velice nepříjemné problémy…

Tím problémem je nepřizpůsobivá sousedka, co jim pořádně ztrpčuje život, a v noci pořádá hlučné mejdany. „Moje budoucí sousedka si dělá pravidelně v dvoutýdenních intervalech mejdany, respektive hudba jde do 3 - 4 rána tak nahlas, že snoubenec musí spát ve vlastním bytě v obývacím pokoji, protože v ložnici se spát nedá,“ zlobila se na sociální síti rozčarovaná zpěvačka, která je ze současné situace pořádně naštvaná. A také zoufalá – nepomohli totiž ani přivolaní muži zákona. „Policie tam byla už dvakrát, hudba se ztišila tak na hodinu, a pak šla dál a ještě hlasitěji. Podle mého názoru není normální, aby byly basy slyšet až na 1. patro k mé kámošce, když tato slečna bydlí na čtvrtém,“ durdila se kráska.

VIDEO: V roce 2009 nad Dominikou zvítězil zpěvák Martin Chodúr (31), takhle ve studiu Blesku promluvil o milenkách

Video
Video se připravuje ...

Martin Chodúr promluvil o milenkách pes

„V průběhu dvou měsíců jsme to řešili už třikrát. Nemáme byt za 130 tisíc euro (tedy 3,4 milionu českých korun, pozn. red.) na to, abychom v něm spali v obývacím pokoji, protože nějaká slečna je hlučná a potřebuje mít vypeckovanou hudbu do čtyř ráno. Být utlačovaný ve vlastním bytě je nemyslitelné,“ vrtěla hlavou nad sousedkou, a jak vzápětí ze sociální sítě zjistila, s podobnými problémy se potýká nejeden její fanoušek. Rozhodla se proto k podstatně radikálnějšímu činu. „Dám na vaši radu a budu to řešit právními kroky. Jelikož ani snaha o dohodu, ani pěkné slovo a dokonce ani policie, nic nepomohlo,“ dodala na závěr Dominika, která se snad už konečně dočká kýžené spravedlnosti… a dodržování nočního klidu.

VIDEO: Druhý finalista SuperStar 2009 Miro Šmajda (32) je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií