Moderátorka Emma Smetana oznámila v neděli odpoledne na sociální síti, že čeká druhého potomka. „Na této fotce jsou čtyři lidé,“ napsala nepřímo, avšak naprosto jasně, že je v jiném stavu. Na oné fotce je totiž vidět pouze její partner a současná hvězda Tváře Jordan Haj (32) a jejich prvorozená dcera Lennon (3), tudíž není pochyb, že oním čtvrtým člověkem je miminko skrývající se pod srdcem Emmy.

Video
Video se připravuje ...

Emma Smetana: O Vánocích zestárneme. Igor Hellebrandt

Není to přitom tak dávno, přesněji to budou tři měsíce, co Smetana způsobila veřejné pozdvižení, když byla načapána na noční procházce s o 12 let mladším hercem Josefem Trojanem po premiéře filmu Šarlatán, jehož byl hvězdou. Podle fotek to totiž vypadalo, že dvojice má k sobě opravdu blízko. Všichni však, včetně Jordana Haje, tvrdili, že Josef s Emmou jsou jen kamarádi a nezlomný vesmírný vztah dlouholetého páru, jenž vychovává dceru a brzy bude mít další dítě, nemůže nikdo a nic narušit.

„Krásný způsob oznámení,“ komentovala radostnou novinku herečka Marie Doležalová (33), která je sama matkou dvou malých dětí. „To je božíííííí. Jupíííí!!!“ radovala se dokonce trojnásobná maminka, hvězda Ordinace Marika Šoposká (30). „Tak to máme tady 2v1 mnohonásobnou radost Emmí. Obrovská gratulace a radujeme se s vámi,“ vzkázala z Bali též těhotná modelka Veronika Kašáková (30).

Video
Video se připravuje ...

Vztahy Brodských: Kdysi je pojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií