Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) do Finska vyrazila již před týdnem a jako první věc zastavila žádost o rozvod, kterou podala letos v únoru přes finskou ambasádu v Praze. Nyní se údajně s Timem snaží slepit svůj vztah a rovnou se už vrhli na úřady s prosbou: požádali o státní bydlení.

„Nechci to veřejně komentovat, je to naše soukromá záležitost. Ale ano, pokud vše dobře dopadne, rádi bychom znovu žili ve Finsku,“ nechala se pro Aha! slyšet Gottová. Ta má přitom v severské zemi hromadu dluhů – za neplacený telefon dluží v řádu několika tisíc. Její muž je na tom ale ještě hůř a jeho »sekera« činí skoro 2 miliony!

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Ostatně kvůli dluhům také přišli o bývalé bydlo v Helsinkách – jelikož půlroku neplatili nájemné, museli se z domku na okraji města před rokem vystěhovat. Nyní by jejich minulost mohla vyřizování podpory a bydlení zkomplikovat. Zatím se dvojice údajně zdržuje na hostelu. Dominiku ale čeká ještě minimálně jeden návrat do Prahy – musí tu totiž vyřešit současné bydlení a zaměstnání.

Řadu svých přátel a kolegů Mistrova nejstarší dcera svým rozhodnutím žít znovu s Timem šokovala. Ovšem nikoliv její bývalou bytnou – zpěvačku Šárku Rezkovou (51). „Od loňského návratu do Česka s ním byla v kontaktu a pořád si volali. A než se od nás odstěhovala, tak mluvila o tom, že ho stále miluje,“ uvedla Šárka, která nějaký čas u sebe Gottovou nechávala bydlet.

VIDEO: Nejstarší dcera Karla Gotta u hrobu! Slzy a slib, který mu dala za jeho života

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Nejstarší dcera Karla Gotta u hrobu! Slzy a slib, který mu dala za jeho života Luboš Procházka, Aleš Brunclík

Fotogalerie
136 fotografií